Ultima editie tiparita in format pdf

De ce chemaţi copiii la şcoală pe 3 ianuarie din moment ce anunţaţi că pe 15 ianuarie „vine valului V”?

Publicat pe 2021-11-25 12:30:57Mihail Marinescu

Virusul este „programat” în „episoade” ca un serial de pe Netflix! Din păcate, nu e ficţiune, e realitate!

Nicio epidemie de pe Pământul acesta nu a avut atâtea „reveniri”! Asta ar trebui să spună multe.

Vechiul şi, totodată, noul ministru al Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a decis ca şcoala să se reia imediat după Revelion, pe 3 ianuarie 2022! De un astfel de... calendar, învăţământul românesc nu a avut niciodată parte. Dar are acum, în „noua normalitate”! Dar de ce se grăbeşte aşa de tare ministrul? Cică este pentru a se recupera materia „pierdută” din cele două săptămâni de vacanţă forţată! Păi cine i-a băgat pe elevi şi pe profesori în vacanţă forţată, domnule ministru, nu cumva tot dumnevoastră? Mda, când se impunea şcoala online nu mai era domnul ministru îngrijorat de materie, că numai şcoală de calitate nu se făcea în online.
Gândiţi-vă un pic, oameni buni, la ceva şi puneţi în... gândire următorul aspect. Şcoala se începe pe 3 ianuarie 2022, iar pe 15 ianuarie cică „vine valul V de covid”, că aşa a anunţat noul ministru al Sănătăţii, domnul acela ce era pe la OMS până să fie pus pe primul loc pe lista PSD pentru Camera Deputaţilor, Alexandru Rafila.
Păi, dacă tot este el, virusul, programat aşa, ca un serial de pe Netflix, de ce, mă, mai se începe şcoala aşa de devreme, pe 3 ianuarie? Ce plan aveţi, domnilor politicieni, cu copiii românilor? Unde vă mai este precauţia şi protejarea faţă de virus?
Cum protejaţi copiii din moment ce îi chemaţi la şcoală cu două săptămâni înainte de „venirea valului V”?
Vreţi să apară cazuri de gripă printre elevi şi profesori şi apoi să aveţi motive de a pune din nou restricţii dictatoriale pe capul oamenilor?
Şi cum vă „pregătiţi” să întâmpinaţi acest val V? Vedem că nu aveţi de gând să introduceţi în farmacii Arbidol şi Ivermectină! Vaccinat sau nevaccinat, tot la medicamente trebuie să apelezi pentru a te vindeca, nu la o „nouă doză de vaccin”.
Ce faci, te înţepi toată viaţa de acum înainte de trei ori pe an? Unde o să mai găseşti loc pe corp să îţi bagi acele? Şi se observă foarte clar că, după câteva săptămâni de la „încă o doză de vaccin”, apare un „nou val de infectări”. Nu cumva vaccinarea este cea care produce valurile de infectări? Este logică întrebarea, pentru că cel vaccinat are introdus în corp proteina Spike, nu cel nevaccinat, iar acea zisă „imunitate” dată de vaccin, după ce se pierde, organismul uman nu mai este protejat în faţa viruşilor de orice fel. Ce o fi aşa de greu de înţeles?
Voi, politicieni, ştiţi numai să „recitaţi” tot timpul aceeaşi „poezie”: vaccinare şi certificatul verde! Altceva nu mai aveţi în cap, de parcă ar vindeca acel blestemat certificat de ceva. Nu vindecă de nimic, din contră. Apariţia lui o să lase România fără oameni în câmpul muncii şi o să se înmulţeasă cazurile de şomaj şi de infracţionalitate, că şi cei nevaccinaţi trebuie să se hrănească şi nevând bani vor fi nevoiţi să fure. Nu vă pasă de asta, vă pasă numai de a respecta ordinele venite de afară, referitoare la „identitatea digitală cu QR code”. Că aici se doreşte a se ajunge, oameni buni, la QR code, nu că ar fi cineva preocupat de sănătatea voastră. Noroc de faptul că a noastră Constituţie este foarte solidă şi nu permite abateri de la drepturile omului cum se întâmplă prin alte ţări.
Degeaba votaţi, deputaţi, legea certificatului verde, că ceea ce faceţi este în afara cadrului constituţional şi veţi răspunde pentru ceea ce comiteţi.
Apropo, încep, încurând, procesele colective!