Ultima editie tiparita in format pdf

Locuri noi de joacă la Ploiești

Publicat pe 2021-11-18 12:07:39Daniel Lazăr

Ploieștiul va avea 4 noi locuri de joacă, ca umare a unui parteneriat încheiat de municipalitate cu o companie din domeniul petrolier. Investițiile în aceste spații destinate recreerii celor mici sunt derulate prin sponsorizare de către agentul economic amintit, urmând ca locurile de joacă să fie amplasate în strada Gh. Grigore Cantacuzino, strada Triumfului, strada Griviței și strada Cameliei (lângă biserică). 
Noile locuri de joacă vor fi pavate cu dale cauciucate elastice, vor avea mobilier urban modern și echipamente de joacă plăcut colorate, încadrate în standardele de calitate și siguranță în vigoare, respectiv tobogane, balansoare, leagăne, ansambluri de joacă, ș.a.
Toate echipamentele au certificate de conformitate EN1176:2006, EN1176:2008, TÜV sau certificate naționale echivalente cu cele ISCIR CERT, conform H.G. 435/2010. Valoarea totală a investiției este de 788.646,00 lei. În prezent, se execută lucrările de amenajare a locului de joacă din str. Gh. Grigore Cantacuzino, săptămâna aceasta urmând să demareze și lucrările de amenajare a locului de joacă din strada Triumfului.