Ultima editie tiparita in format pdf

Mai este un pic până la declanşarea procesului colectiv prin care se cere stoparea experimentelor medicale făcute cu ocazia „imunizării” populaţiei

Publicat pe 2021-11-24 13:58:10Mihail Marinescu

Avocatul Gheorghe Piperea oferă detalii

Avocatul Gheorghe Piperea, profesor de drept comercial la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, a informat recent, pe pagina sa de Facebook, faptul că deja au început să se adune foarte multe mesaje de la cetăţeni pentru a se adera la procesul colectiv în care se va solicita autorităţilor române să oprească experimentele medicale făcute asupra populaţiei cu ocazia „imunizării contra agentului patogen care le-a ținut pe „dânsele” în vârful statului, iar pe noi, în tunel, în calea locomotivei care vine de pe contra-sens”.
Piperea mai anunţă că imediat cum se atinge numărul de 2.000 de reclamaţii se declanşează procedurile legale propriu-zise.
De altfel, în această perioadă se aude şi de posibila declanşare a proceselor incluse în Tribunalul Internaţional, iniţiate contra abuzurilor comise de autorităţi cu ocazia perioadei epidemiologice. De reţinut, autorităţi!

Postarea domnului Piperea:
„Până în acest moment, la adresa secretariat@piperea.ro s-au adunat cca 1200 de mesaje care conțin cereri de aderare la procesul colectiv în care vom solicita autorităților române să stopeze experimentele medicale pe care le face asupra populației cu ocazia așa-zisei imunizări contra agentului patogen care le-a ținut pe „dânsele” în vârful statului, iar pe noi, în tunel, în calea locomotivei care vine de pe contra-sens.
Cei care au trimis mesaje vor primi în maxim trei zile toate detaliile necesare pentru a deveni reclamanți. Vom culege astfel de mesaje încă o săptămână. În momentul în care vom fi atins numărul de 2000 de reclamanți, vom declanșa procedurile legale propriu-zise”.