Ultima editie tiparita in format pdf

Bomba bombelor! Un doctor ofițer medical din cadrul Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA recunoaşte că niciun vaccin nu protejează de covid-19!

Publicat pe 2021-11-18 00:41:00Mihail Marinescu

Dr. Jefferson Jones – ofițer medical din Task Force Covid al CDC al SUA (Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor), a făcut o declarație foarte interesantă, apărută și în Los Angeles Times, declarație care ar trebui să pună capac intereselor de a se mai adopta acel certificat de vaccinare, zis „verde”!
Astfel, Dr. Jefferson Jones, după ce în prima parte a declarației laudă vaccinurile, continuă în a preciza că, totuși, niciunul dintre actualele vaccinuri anticovid 19 nu protejează de covid-19 și nici nu opresc răspândirea sa!
„Vaccinurile s-au dovedit destul de eficiente în prevenirea cazurilor de Covid-19 care provoacă îmbolnăviri severe și decese, dar nici unul nu s-a dovedit fiabil în ceea ce privește blocarea transmiterii virusului, a precizat dr. Jones. Dovezile recente au evidențiat, de asemenea, că imunitatea oferită de vaccinuri poate dispărea în decurs de câteva luni. De aceea, chiar dacă vaccinarea ar fi universală, coronavirusul ar continua probabil să se răspândească”, conchide dr. Jones.
Știrea a fost semnalată și de jurnalistul Radu Moraru, pe canalul de Telegram al Nașul TV, dar și în cadrul emisiunii de miercuri seara (17 noiembrie) „Să vorbim despre tine” de la Nașul TV.
Totodată, informația a apărut și pe activenews.ro.
Aşadar, stimaţi parlamentari deputaţi, de ce mai vreţi să votaţi pentru „certifcatul verde”?
Mai are legătură cu sănătatea acest certificat în condiţiile în care ies pe bandă rulantă dezvăluiri şi declaraţii ale oficialităţilor? Din moment ce anul acesta, când sunt persoane vaccinate, există mult mai multe cazuri de infectări și decese decât în anul trecut când nu era nimeni vaccinat, nu este clară treaba?
Sau, poate, este și acest doctor al CDC-ului american vreun conspiraționist sau un negaționist!