Ultima editie tiparita in format pdf

Şi Ploieştiul se revoltă!

Publicat pe 2021-11-19 13:33:41Mihail Marinescu

Se anunţă protest de amploare pentru duminică, 21 noiembrie, de la ora 16:00, în Ploieşti.
Se protestează împotriva impunerii „certificatului verde” şi împotriva celorlalte acte aşa zise „măsuri sanitare” ce conduc la abateri grave de la Constituţie, de la Drepturile omului

Ploieştenii, prahovenii care mai au dragoste şi preţuire pentru România, care au simţ patriotic sunt invitaţi, de către Fratia Ortodoxa Sf. Mare Mucenic Gheorghe purtătorul de Biruinţă, să vină duminică, 21 noiembrie, de la ora 16:00, pe platoul din faţa Palatului Administrativ din Ploieşti pentru a protesta împotriva impunerii „certificatului verde” (de fapt certificat de vaccinare QR code) şi împotriva celorlalte acte aşa zise „măsuri sanitare” ce conduc la abateri grave de la Constituţie, de la Drepturile omului.
Mulţi români aveau să îşi de viaţa, de-a lungul istoriei, pentru ca în România să existe Libertate, să existe respect pentru liberul arbitru, pentru ca pământul ţării să fie al ţării, nu a altora. Dumnezeu l-a făcut pe om liber şi i-a dat posibilitatea să îşi aleagă el, omul, calea, fără a-l obliga.
Tot ce vine ca obligaţie, ca constrângere vine de la celălalt! Ştiţi voi de la cine.
La protestul de la Ploieşti şi-a anunţat participarea şi Sorin Bălan – un binecunoscut luptător pentru drepturile omului, ce conduce organizaţia civică Acţiune pentru Naţiune. L-aţi văzut şi la protestele de la Piteşti şi Bucureşti, prin live-urile sale, că la TV prea puţin se arată ce se întâmplă, în realitate, în ţară!
Anul trecut, ni s-a spus să stăm două luni în casă şi o să fie bine! Şi nu a fost. Apoi s-a spus să se poarte masca, că „masca te salvează, te protejează şi scăpăm de pandemie”! Şi nu avea să salveze şi nici să ne scape de „pandemie”. După care hopa vaccinurile. Ce aveau să spună în spoturile publicitare postate ca bannere peste tot pe clădirile statului: „Vaccinaţi-vă, că este singura cale de revenire la normalitate”! Şi uite că nu avea să fie aşa, ba din contră, situaţia se înrăutăţea pe zi ce trecea, că erau tot mai multe cazuri de infectări, impunânu-se din nou restricţii Asta era după două doze. Acum, mai noi, a venit a treia doză şi se spune „Vaccinează-te pentru a salva o viaţă”! Păi câte sloganuri din acestea mai trebuie să creadă oamenii? Credeţi, oameni buni, că se vor opri la trei doze? Din moment ce este dovedit că şi cel înţepat se îmbolnăveşte şi dă mai departe boala, pe cine „salvezi”? Incredibil! Salvezi dacă tu, Statule, reintroduci în farmacii Arbidol şi Ivermectină, dovedite că vindecă de virusul ăsta, nu dacă le faci vaccin oamenilor în perioada epidemiologică! Nu dacă le impui un certificat zis „verde” cu cod QR!
Nimeni nu trebuie să fie constrâns să facă un act medical. Fiecare are dreptul să aleagă ce este mai bine pentru el şi pentru familia sa, nu să apară reprezentanţi ai statului să impună ce şi cum să facă fiecare cetăţean sau să promoveze HG-uri ce discriminează şi segreghează. Asta nu mai este Democraţie, ci este Dictatură! Lipsa medicamentelor din farmacii şi din spitale, a acelor medicamente dovedite că vindecă de C-19, scumpirea vieţii prin majorările de preţ a facturilor la energie şi căldură, a scumpirii alimentelor de bază sunt, de asemenea, motive pentru ca şi ploieştenii să iasă din casă şi să protesteze, paşnic, respectând Constituţia.
Vocea poporului trebuie auzită!
Dar, cel mai important, este să se şi ţină cont de voinţa poporului!