Ultima editie tiparita in format pdf

Declaraţie şocantă a lui Stefan Oelrich – director executiv al unui mare Concern Farmaceutic

Publicat pe 2021-11-16 12:40:00Mihail Marinescu

El a declarat că vaccinurile cu ARNm sunt „un exemplu pentru această terapie celulară și genetică” şi sunt comercializate ca „vaccinuri” pentru a fi pe placul publicului!

Director executiv al Concernului Bayer, Stefan Oelrich – președintele Diviziei Farmaceutice al companiei germane a făcut o declaraţia suprinzătoare cu ocazia unei conferinţe globaliste despre sănătate, World Health Summit, de la Berlin.
Acesta a declarat că vaccinurile cu ARNm COVID-19 sunt, de fapt, „terapie celulară și genetică” şi sunt comercializate ca „vaccinuri” pentru a fi pe placul publicului, potrivit LifeSite News.
„Facem cu adevărat acest salt, pentru a impulsiona inovația, noi, ca și companie, Bayer - în terapiile celulare și genetice ... în cele din urmă, vaccinurile cu ARNm sunt un exemplu pentru această terapie celulară și genetică. Întotdeauna îmi place să spun: dacă am fi făcut un sondaj în urmă cu doi ani în rândul publicului – „Ați fi dispus să luați o terapie genică sau celulară și să o injectați în corpul dumneavoastră?” - probabil că am fi avut o rată de refuz de 95%”, a declarat Stefan Oelrich.
Dacă un militant al drepturilor omului, un protestatar ar fi spus aceste lucruri vă daţi seama că imediat ar fi fost catalogat ca fiind „conspiraţionist”.
Iată, însă, că o spune un om care nu este oricine, ci unul care reprezintă unul dintre cele mai impotante Concerne Pharma din lume.
Vaccinurile produse de Pfizer şi Moderna sunt cunoscute ca fiind cu tehnologie ARNm. Dacă aceste seruri modifică sau nu genetic omul, rămâne de văzut, însă trebuie subliniat faptul că sunt interzise a se efectua orice terapie care poate influenţa gena umană, Creaţia Lui Dumnezeu.
Dacă Dumnezeu ne-a făcut perfecţi, după Chipul şi Asemanarea Lui, pot oare „oamenii de ştiinţă” să ne facă „mai perfecţi” decât Însusi Creatorul?
Pe lângă afirmațiile despre tehnologia genică, Oelrich a menționat rolul pe care compania sa îl are, alături de alte personalități precum Bill și Melinda Gates, în promovarea contracepției în țările în curs de dezvoltare.
„Am investit 400 de milioane în acest an în noi fabrici care sunt specializate în realizarea anticoncepționalelor cu acțiune de lungă durată destinate femeilor din țări cu venituri medii și mici.
Împreună cu Bill și Melinda Gates lucrăm îndeaproape pentru inițiative de planificare familială”, a declarat Oelrich la World Health Summit de la Berlin, citat de oficialmedia.com.