Ultima editie tiparita in format pdf

15 brazi donați de un ploieștean către municipalitate

Publicat pe 2021-11-19 13:24:24Daniel Lazăr

Ploieșteanul Cristian Irimescu a donat 15 brazi în cadrul campaniei “Plantează un copac! Adoptă un copac!”, inițiată de Primăria Municipiului Ploiești. Astfel, patrimoniul natural al orașului nostru s-a îmbogățit, începând de astăzi, cu 15 brazi, arbori pereni, care se vor integra armonios în aspectul peisagistic al Ploieștiului, aducând un plus de verde și aer îmbunătățit, pe perioada întregului an calendaristic. S.C Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. va avea în sarcină îngrijirea și conservarea acestor arbori.
 Unul dintre brazii donați a fost plantat în incinta Parcului Municipal Ploiești Vest, iar ceilalți 14 au fost sădiți pe esplanada Palatului Administrativ din Centrul Civic al municipiului Ploiești. Municipalitatea ploieșteană mulțumește domnului Cristian Irimescu pentru acest gest ecologic și atitudinea civică de care dă dovadă la nivelului comunității noastre. Cele 15 conifere plantate, în cursul acestei zile, vor încânta privirile trecătorilor și vor îmbunătăți calitatea mediului în care trăim. 
 Reamintim faptul că, prin intermediul campaniei “Plantează un copac! Adoptă un copac!”, administrația publică ploieșteană dorește să planteze peste 1000 de copaci și să sporească, astfel, gradul de confort urban. 
"Te invităm să ne fii partener în proiectul “Plantează un copac! Adoptă un copac!” Îl adopți, îl plantezi și apoi ai grijă de el cel puțin doi ani! Plantează un copac, copacul tău! Pentru a te alătura acestei campanii și pentru a primi permanent detalii despre acțiunile derulate de municipalitate, pe această temă, poți accesa următorul link web: https://www.facebook.com/groups/1063674780837622", se arată într-un comunicat al Primariei Ploiești.