Ultima editie tiparita in format pdf

De voi, cetăţeni, depinde Suveranitatea României!

Publicat pe 2021-11-19 10:51:00Mihail Marinescu

Cine are simţ patriotic şi îşi iubeşte ţara poate semna pe lista de susţinători ai Legii Suveranităţii, pentru ca legea să intre la vot în Parlament

Populaţia din România are posibilitatea să semneze pentru susţinerea Legii suveranităţii, o lege născută din popor, din dorinţa de a reda României Suveranitatea şubrezită, de mai bine de un an şi jumătate, de nişte acte normative „toxice democraţiei şi statului de drept, adoptate de aleşii poporului...”, se arată în materialul informativ ce însoţeşte Legea Suveranităţii. Apelaţi voluntarii din localităţile în care locuiţi pentru a semna pe lista de susţinători.
Pentru a intra în vot, în Parlament, legea trebuie să aibă semnături de la 100.000 de cetăţeni români cu drept de vot. În judeţul Prahova ar fi nevoie de 5.000 de semnături.
Aşadar, grăbiţi-vă să vă puneţi semnătura pentru această lege, pentru că respectiva campanie de strângere de semnături durează până la finele lunii ianuarie.
Trebuie să ştiţi că şi cetăţenii au dreptul să iniţieze şi să propună legi, aşa a luat fiinţă Legea Suveranităţii.
„Pentru libertatea noastră, pentru siguranţa zilei de mâine, să spunem „Nu discriminării!” Susţineţi legea Suveranităţii pentru noi, pentru copiii noştri, pentru România”, spun iniţiatorii legii, printre care şi avocatul Dan Chitic.
Suveranitatea populară reprezintă dreptul poporului de a-și decide singur viitorul și de a stabili prioritățile statului, organizarea și funcționarea acestuia, precum și dreptul poporului de a controla activitatea statului.
Conform articolului 2, alineatul (2) din Constituția României, republicată, ”Suveranitatea națională aparține poporului român…”. Realitatea la zi demonstrează că rigorile Constituției nu se mai regăsesc în calitatea vieții cetățenilor României.
„Suprimarea suveranității populare și haosul existent în relațiile dintre cele trei puteri, legislativă, executivă și judecătorească, anulează conceptul de democrație constituțională și contribuie la invalidarea Contractului Social existent între popor și autoritățile sale”.
Legea Suveranităţii cuprinde 30 Articole.
Declarație de intenții:
“Noi, poporul român, inițiem acest proiect de lege numit Legea Suveranității pentru a pune capăt abuzurilor medicale, interzicerea exportului de lemn brut pentru 100 de ani, repatrierea rezervei de aur, interzicerea finanțării serviciilor secrete din activități comerciale cu caracter privat, introducerea de pedepse concrete pentru încălcarea Constituției țării și protejarea resurselor umane și naturale ale României.”