Ultima editie tiparita in format pdf

Varujan Vosganian: „Introducerea certificatului verde nu este deloc benefică societăţii româneşti”

Publicat pe 2021-11-18 14:02:50Mihail Marinescu

Varujan Vosganian, fost parlamentar în Parlamentul României, le-a transmis actualilor „aleşi ai neamului” o scrisoare deschisă referitoare la legea „certificatului verde”.
Vosganian le-a sugerat acestor actuali parlamentari din Camera Deputaţilor să conştientizeze faptul că această metodă a introducerii certificatului verde nu este deloc benefică societăţii româneşti şi le atrage atenţia că vaccinarea anti covid nu a adus nimic bun omenirii.
Iată scrisoarea adresată de Varujan Vosganian deputaţilor:
„Distinși membri ai Parlamentului României! Înainte de a vota legea certificatului verde, prin care se impun restricții persoanelor nevaccinate, este necesar să vă dați, pentru propria conștiință, un răspuns la întrebarea: ce a adus omenirii și, respectiv, țării noastre campania de vaccinare? și să optați în consecință.
Iată, în acest sens, câteva indicii pe care realitățile nu le pot contesta:
- După începerea campaniei de vaccinare, pe mapamond cazurile de îmbolnăvire s-au dublat (170 milioane după 1 ianuarie 2021 față de 84 milioane în tot anul 2020); aceeași situație în România 1,112 milioane cazuri (2021) față de 632 mii (2020);
- După începerea campaniei de vaccinare pe glob numărul deceselor a crescut cu 65%: 3,184 milioane (2021) față de 1,938 milioane (2020).
În România odată cu vaccinarea cazurile de deces au crescut de 2,5 ori: 37497 (2021) față de 15767 (2020);
- În numeroase țări maximele istorice în ce privește îmbolnăvirile sau decesele zilnice s-au înregistrat în timpul campaniei de vaccinare; la fel și în România.
- În toate statele lumii (cu excepția Chinei, probabil) zonele aflate în curs de vaccinare au trecut prin stadiu de risc epidemiologic ridicat (zonă roșie), chiar în condițiile în care rata de vaccinare a populației adulte depășise 80%.
- Cifrele arată clar că riscul de infectare și de răspândire a epidemiei este la fel de ridicat în cazul persoanelor vaccinate și nevaccinate;
- Campania de vaccinare a lăsat în urmă zeci de mii de decese și un număr incalculabil de reacții adverse în urma inoculării cu serurile respective;
- Statele cu procentele de vaccinare cele mai mici au și numărul cel mai mic de îmbolnăviri și decese;
- Este dovedit faptul că serurile denumite vaccinuri nu imunizează și că anticorpii generați de ele își pierd eficiența (atâta câtă este) în scurt timp (max. 5-6 luni);
- Guvernele lumii au cheltuit sume de ordinul zecilor de miliarde de euro pentru achiziționarea vaccinurilor și cursa aceasta continuă. Numai Uniunea Europeană a contractat până în anul 2023 peste 2 miliarde de doze de vaccin.
În România au fost cheltuiți până în prezent 1,5 miliarde de lei;
- Campania de vaccinare a fost însoțită de o multiplicare a variantelor virusului, cu o periculozitate și putere de contagiune mai mare;
- Propaganda ce a însoțit campania de vaccinare și instituirea certificatului verde, presiunile, constrângerile, denigrările și șantajul la care au fost supuși cei nevaccinați amenință societatea omenească, în profunzimea ei;
- Nimeni nu poate anticipa impactul pe termen lung al acestor vaccinuri și al inoculărilor lor succesive, mai ales în rândul copiilor.
Distinși parlamentari,
Sunt doar câteva teme de meditație pe care vi le propun. Dumneavoastră, ca demnitari, aveți acces la surse de informare aplicate.
Vă rog să faceți uz de ele, să le confruntați cu ceea ce am arătat în rândurile de mai sus și să vă asigurați, în fața conștiinței dvs. că aveți răspunsuri argumentate la aceste chestiuni înainte de a ajunge la propria opțiune de vot”.