Ultima editie tiparita in format pdf

Aur pentru doi judoka de la CSM Ploieşti la o competiţie din Ungaria

Publicat pe 2021-11-16 12:45:38Mihail Marinescu

Rareş Arsenie şi Vanessa Tolea, sportivi ai secţiei de judo de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, au participat, în weekend-ul trecut, la un Turneu Internaţional de Juniori 2 – „U18” desfăşurat la Gyor (Ungaria), reuşind să obţină o medalie de aur şi un loc V.
Rareş Arsenie a ocupat locul I la categoria de greutate „90 kg” după ce a trecut, pe rând, de Niklas Weitzbauer (Austria), Akos Horvath (Ungaria), Kenderesi Peter (Ungaria), în semifinală, şi de compatriotul nostru, Alexandru Sibişan, în finală.
Vanessa Tolea, care este vicecampioană europeană la „48 kg”, a participat de data aceasta la „52 kg” şi s-a clasat a V-a după următorul parcurs: victorie cu Volner Fanni (Ungaria), înfrângere în semifinală în faţa austriecei Carina Klaus-Sternwieser, apoi din nou înfrângere, în lupta pentru medalia de bronz, în faţa sportivei Mamira Luca (Ungaria).
La competiţia din Ungaria au participat 146 de sportivi din şase ţări: Austria, Elveţia, Slovacia, Suedia, Ungaria şi România.
După turneu, sportivii prezenţi iau parte, tot la Gyor, la un stagiu internaţional de pregătire. Sportivii de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator) şi Mihai Trandafirescu.