Ultima editie tiparita in format pdf

De la umanitate la transumanitate!

Publicat pe 2021-11-18 13:56:43Mihail Marinescu

„QR code” pare să fie prezent tot mai insistent în viaţa noastră. Că vorbim de jocuri video digitale sau de parcări cu plată, acest cod digital este acolo...!
Bineînţeles că nici aşa zisul „certificat verde” care, de fapt, este certificat de vaccinare, nu putea să nu aibă şi el acest QR!
Dar, de ce se insistă cu acest certificat, de ce se insistă cu codul QR? Simplu, pentru că se urmăreşte ca identitatea noastră, a pământenilor, să fie o identitate digitală, să existe un control drastic asupra fiinţei umane. Nu este nicio teorie a conspiraţiei, oameni buni. Este purul adevăr, pentru că şi la nivelul UE şi la nivelul Parlamerntului României se discută – şi este şi un proiect de lege pe tema asta – despre identitatea digitalizată.
De asemenea, în şedinţa plenară a Parlamentului European, pe ordinea de zi din 22.11.2021 se afla un proiect de rezoluţie intitulat „Introducerea unui număr european de securitate socială cu o carte de muncă personală”!
Ce înseamnă CNP în format digital? Păi acel CNP din Cartea ta de identitate o să fie sub forma unui cod QR.
Dar nu numai CNP-ul, ci şi cardul bancar, acte, proprietăţi! Tot ce ţine de viaţa ta se vor afla în acel cod QR!
Veţi spune, poate, că e „super, că nu mai trebuie să car toate cele după mine..!” Da, dar dacă, să spunem din întâmplare, „cineva” vă dă „delete” la QR-ul vostru, ce credeţi că se va întâmpla?
Dacă „cineva” consideră că nu eşti un cetăţean corect faţă de Stat, că ai datorii sau poate că nu respecţi anumite cerinţe sanitare şi îţi blochează codul QR, cum crezi că te vei descurca?
Despre un astfel de subiect a discutat şi Radu Moraru în emisunea de ieri seară, de la Naşul TV, în cadrul emisiunii "Să vorbim despre tine", catalogând acest plan de digitalizare cu QR ca fiind „un plan diabolic”.
„Ce garanţie îţi oferă un CNP digital? Niciunul!.... Se implementează softuri cu QR şi băncile vor pune la dispoziţia oamenilor bancomate cu QR. Se are în vedere ca, începând din martie anul viitor, tot ce înseamnă stat să nu mai ţină cont decât de CNP-ul ditgital. Ăsta e planul lor diabolic”, spune Radu Moraru.

Despre digitalizarea a tot şi în toate, în Parlamentul European. Se introduce „portofelul digital”!
Informaţia domnului Radu Moraru este întărită şi de ceea ce se întâmplă, acum, în Parlamentul European, ce legi vor să fie adoptate. Incredibil ce se pune la cale!
Astfel, în şedinţa plenară a Parlamentului European, pe ordinea de zi din 22.11.2021 se afla un proiect de rezoluţie intitulat „Introducerea unui număr european de securitate socială cu o carte de muncă personală”!
Avocat Elena Radu ne face cunoscute intenţiile ălora din Parlamentul European şi, într-o recentă postare pe Facebook, aduce în prim plan şi amendamentele depuse pentru rezoluţia mai devreme amintită.
Se are în vedere introducerea unui nou instrument la nivel european pentru monitorizarea drepturilor individuale de asigurări sociale; introducerea unui pașaport european de securitate socială. „S-a solicitat Comisiei să analizeze beneficiile introducerii unui card european de securitate socială care să nu poată fi falsificat sau a unui alt document electronic la nivel european, în care ar putea fi stocate toate datele necesare pentru verificarea statutului profesional al titularului, de exemplu în ceea ce privește securitatea socială sau programul de lucru, și întrucât acesta ar fi supus unor norme stricte de protecție a datelor, în special atunci când este vorba de date cu caracter personal de natură privată, și a subliniat importanța examinării minuțioase, înainte de procesul de elaborare a cardului respectiv și pe tot parcursul acestuia, a impactului pe care l-ar putea avea asupra confidențialității”. Să existe un sistem de identificare, verificare si control prin intermediul unor baze de date „consideră că introducerea NESS ar trebui să fie însoțită de un sistem de verificare și control prin intermediul unei baze de date centrale sau între bazele de date naționale, în conformitate cu normele europene privind protecția datelor cu caracter personal, pentru a fi pe deplin funcțional și pentru a menține un nivel ridicat de fiabilitate a datelor și de certificare a identificatorilor, precum și pentru a evita orice eroare de identitate” etc.
Propunerea de Regulament COM (281) care se referă la identitatea digital şi portofelul european pentru identitate digitală, este intrată în procedură de legiferare în Parlamentul European! La art 12b alin (2) apar domeniile în care veţi folosi identitatea digitală ca să va identificaţi la nivel naţional: „În cazul în care beneficiarii privați care furnizează servicii sunt obligați de dreptul național sau de dreptul Uniunii să utilizeze autentificarea strictă a utilizatorului pentru identificarea online sau în cazul în care autentificarea strictă a utilizatorului este impusă în baza unei obligații contractuale, inclusiv în domeniile transporturilor, energiei, serviciilor bancare și financiare, securității sociale, sănătății, apei potabile, serviciilor poștale, infrastructurii digitale, educației sau telecomunicațiilor, beneficiarii privați acceptă, de asemenea, utilizarea portofelelor europene pentru identitatea digitală emise în conformitate cu articolul 6a.” Aşadar, în domeniile transporturilor, energiei, serviciilor bancare şi financiare, securităţii sociale, sănătăţii, apei potabile, serviciilor poștale, infrastructurii, educaţiei, telecomunicaţiilor. Există, deja, QR cam în toate de pe această listă? Cam da!
Senatul României și-a dat deja cu părerea pe propunerea de Regulament al Parlamentului European și al Consiliului de modificare a Regulamentului (UE) nr. 910/2014 în ceea ce privește instituirea unui cadru pentru identitatea digitală europeană - COM (2021) 281 final.
„Vom vedea și vor vedea și ei cât de minunat și extraordinar este, începând cu sfârșitul anului 2022”, precizează avocat Elena Radu, pe Facebook.

Se folosesc de frica „pandemică” pentru a introduce QR în toate domeniile!
Vedeţi, oameni buni, cum e treaba în „pandemie”! Pe de o parte, oamenii sunt asaltaţi de tot felul de informaţii negative, triste, afectându-se psihicul, dar în acelaşi timp se pun în aplicare nişte lucruri pe care le credeam posibile doar în filmele SF, nu şi în realitate. Şi nu este ceva ce poţi alege. Este ceva ce este impus! Ori noi, creştinii, ştim că Dumnezeu nu obligă pe nimeni să facă într-un anume fel.
Constrângerile, impunerile, obligaţiile nu vin de la Dumnezeu, ci de la cealaltă entitate! Cugetaţi şi acţionaţi în funcţie de vă spune intuiţia!