Ultima editie tiparita in format pdf

Printr-o Rezoluţie a Comisiei Europeane se are în vedere oferirea de despăguburi celor care au acuzat probleme de sănătate după administrarea serurilor anti C-19!

Publicat pe 2021-10-28 14:41:43Mihail Marinescu; Sursa b1tv.ro

Comisia Europeană are în vedere să adopte o rezoluţie prin care victimele vaccinurilor anti C-19 să fie desbăgubite, din cauză că au fost înregistrate în jur de un milion de cazuri de reacţii adverse, printre care probleme neurologice grave, şi mii de decese, informează Clujust.ro. Cam cum se poate traduce această informaţie?
Se recunoaşte, astfel, de la nivel foarte înalt, Comisia Europenă, că vaccinurile acestea nu sunt pentru toată lumea. Nu o spunem noi, aşa rezultă din statisticile Agenţiei Europene pentru Medicamente.
Bun, atunci de ce se mai continuă a se pune presiune pe oameni să se vaccineze?
De ce se mai continuă cu introducerea şi legalizarea „certificatului verde”? Chiar nu se vrea a se înţelege că aceste seruri nu sunt pentru toată lumea? Cine îşi asumă aceste victime? Sunt experimente medicale, oameni buni!
Terminaţi cu presiunile asupra oamenilor!
Terminaţi cu discriminarea şi cu segregarea! Suntem în 2021, totuşi!
În Rezoluţia Parlamentului European se arată, printre altele, că Agenția Europeană pentru Medicamente susține că, în Uniunea Europeană, vaccinurile împotriva C-19 au avut consecințe fatale pentru 5.000 de persoane, cele mai numeroase fiind trecute în dreptul unei companii mult prezente şi în România, din punct de vedere al „imunizării”!
„Întrucât Comisia Europeană a negociat contractele de achiziție și nu a dorit ca laboratoarele farmaceutice să-și asume răspunderea; întrucât deputații din Parlamentul European nu au avut acces la contracte în timpul negocierilor,
1. Invită Comisia să instituie un fond de despăgubire a victimelor vaccinulor împotriva COVID-19;
2. Încredințează Președintelui sarcina de a transmite prezenta rezoluție Comisiei şi statelor membre”, se arată în documentul menționat de sursa citată.