Ultima editie tiparita in format pdf

Hidro Prahova are un nou director general

Publicat pe 2021-10-18 13:20:22Daniel Lazăr

Societatea Hidro Prahova SA are un nou director, numit interimar dupa demisia lui Liviu Ilasi, cel care a condus compania timp de doua luni. Decizia a fost adoptată în cadrul ședinței Consiliului de Administrație al societății HIDRO PRAHOVA SA care a avut loc în data de 15 octombrie a.c. 
De profesie inginer, cu specializări în accesarea fondurilor europene, achiziții și investiții publice, Dorin Ilian Lețea are o experiență semnificativă, atât în managementul companiilor de utilități și servicii publice, cât și în administrație, la nivel local și județean.
În perioada 2016-2020, Dorin Ilian Lețea a fost Director General al operatorului regional pentru serviciile de apă și canalizare din județul Mehedinți, pentru ca între anii 2020 și 2021 să coordoneze activitatea operatorului serviciului de termoficare din municipiul Buzău, în calitate de Director General. 
 În mai 2021, Dorin Ilian Lețea a devenit Director Executiv al Direcției Programe cu Finanțare Externă din cadrul Consiliului Județean Prahova, ulterior fiind numit Director General provizoriu al societății HIDRO PRAHOVA SA.