Ultima editie tiparita in format pdf

De ce statisticile prezentate de diverse instituţii publice nu prezintă şi numărul de persoane vindecate de covid-19?

Publicat pe 2021-10-15 13:38:56Mihail Marinescu

Este inadmisibil ce se întâmplă, la nivel informaţional, cu relatările despre „noi cazuri” de C-19, despre „pandemie” în general! Deschizi televizorul – vezi şi auzi despre covid şi vaccinare, deschizi radioul – tot despre covid şi vaccinare, accesezi site-uri de ştiri – tot despre covid şi vaccinare! Mă, dar altceva nu mai se întâmplă pe Globul ăsta?
Ceva informaţii care să bucure omul nu ştiţi să daţi? Aha, vreţi să îi speriaţi şi mai mult pe oameni? Ca să ce? Să se supună în continuare regulilor hidoase, totalitariste? Uite că de data asta, faţă de anul trecut, nu prea mai merge treaba cu sperietura, că mulţi oameni aveau să îşi dea seama cam cum stau lucrurile.

Totul numai despre covid, dar răcelile, gripele, virozele unde au dispărut? Sau sunt trei într-unul?
De asemenea, peste tot se vorbeşte numai despre câte cazuri noi sunt şi câte decese sunt, însă pe nicăieri nu se vorbeşte şi despre CÂTE VINDECĂRI SUNT! De ce? Important este numai să se arate „cazurile noi de infectare”, ca lumea să se sperie? Luni, 11 octombrie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova a emis un comunicat prin are prezintă o statistică referitoare la „situația infectărilor cu covid-19 în unitățile școlare din județul Prahova, de la data de 13.09.2021 (începutul anului școlar), până în prezent”.
Înainte de a vă relata cifrele lor, se cuvine o întrebare de bun simţ: Dar de ce numai situaţia cu covidul? Dar viroze nu mai sunt? Gripa sezonieră a dispărut? Cum aşa?
De unde să ştim noi că aceste „noi cazuri de covid” nu sunt, de fapt, cazuri de viroze, de exemplu? Mai ales că în lume nu există niciun test special pentru a diagnostica acest covid, ci este folosit un test care era conceput pentru altceva, nu pentru a da un diagnostic, mai ales că dă şi multe rezultate false.
Totul se face, acum, pe bază de presupuneri, ori nu se pot impune restricţii, măsuri, şi să se calce în picioare drepturile omului în baza unor presupuneri!
Bun, iată ce comunică ISJ Prahova: „979 – total elevi confirmați pozitiv; 37 – total preșcolari confirmați pozitiv; 321 – total cadre didactice confirmate pozitiv. Luni, 11 octombrie 2021, situația se prezintă astfel: 658 - numărul total al elevilor aflați în izolare; 20 - numărul total de preșcolari aflați în izolare; 227 - numărul total al cadrelor didactice aflate în izolare, din care, în ultimele 24 de ore: 28 de elevi, 2 preșcolari, 10 cadre didactice”.
După cum vedeţi, în această statistică, nu se prezintă deloc şi câţi elevi şi profesori s-au vindecat (dacă au fost pe bază de simptome trimişi acasă sau doar că a ieşit testul „pozitiv”), poate doar să deducem, şi nici numărul elevilor şi cadrelor didactice testate, ca să ne facem o idee cât de cât.
Domnilor, dacă tot v-aţi apucat să oferiţi statistici, atunci faceţi în aşa fel încât statistica asta să fie completă.
Din câte ştim, există, la nivelul judeţului, cel puţin 4.500 de elevi numai la liceu, adăugându-se cam tot atâţia şi de la învăţământul gimnazial (pentru că locurile de la liceu sunt ocupate de cei ce vin de la gimnaziu, asigurându-se un ciclu logic) plus cei de la preşcolar. A, să nu uităm şi de cei de la profesional şi de la dual, unde se strâng în jur de o mie şi ceva de cursanţi.
Aşadar, raportând „pozitivii” sau "izolaţii" de acum cu numărul total al populaţiei şcolare prahovene, situaţia nu credem că e mai „neagră” decât în alţi ani când erau focare de gripă sezonieră în şcoli! Atunci, însă, nicio autoritate publică nu avea să producă îngrijorări în rândul populaţiei cu fel de fel de „măsuri” şi nici să creeze restricţii, discriminări, segregări.
În ianuarie 2020, cu câteva luni înainte de a se oficializa „nebunia” şi în România, în judeţul Prahova erau raportate luni, 27 ianuarie 2020, în jur de 80 de cazuri de gripă, în condiţiile în care nimeni nu venea, în acea vreme, prin şcoli să bage băţul în nasul copilului pentru a-l testa! Că dacă se întâmpla asta, poate rezultau mai mulţi care trebuiau să stea acasă!
Pur şi simplu, elevii cu simptome stăteau acasă de bună voie, nu forţaţi de un test „pozitiv” care poate să fie şi fals pozitiv şi să fie ţinuţi la izolare inclusiv persoane sănătoase!

Sistemul imunitar, afectat de ştirile negative!
Nu intrăm prea mult în detalii în ce priveşte impactul ştirilor negative asupra psihicului omului, dar este bine de subliniat faptul că uitându-te des la TV sau pe alte canale media ce difuzează tot timpul, sau aproape tot timpul, ştiri negative, cu impact emoţional (câţi bolnavi, câţi morţi, arătându-se ambulanţe sau spunându-se că nu mai sunt locuri nici la Morgă!) omului începe să îi fie frică şi în creierul său se întâmplă anumite reacţii ce afectează celulele organismului, ieşind în evidenţă hormonul de stres.Ce rezultă? Simplu, afectarea sistemului imunitar şi apariţia anumitor boli.
Aşadar, oameni buni, încercaţi să nu mai staţi tot timpul cu ochii şi cu urechile asupra ştirilor negative.
Fiţi voi acea lumină din lumânarea aprinsă într-o cameră întunecată!
Când acea lumină se aprinde, în cameră nu mai este întuneric, ci lumină!