Ultima editie tiparita in format pdf

Discriminarea şi Segregarea, tot mai prezente în societate la 76 de ani de la începutul Procesului de la Nurnberg!

Publicat pe 2021-09-10 14:14:43Mihail Marinescu

Cât mai acceptaţi aşa ceva, oameni buni? Cât mai permiteţi să fie încălcată Constituţia şi Drepturile Omului?

Atât de speriată şi de revoltată a fost umanitatea din cauza discriminării, segregării şi a experimentelor medicale efectuate pe oameni în timpul celui de-al doilea Război Mondial încât, ca urmare a Procesului de la Nurnberg, a fost întocmit un Raport prin care statele semnatare se angajau să nu întreprindă astfel de fapte niciodată şi să condamne încălcarea Drepturilor şi Libertăţilor omului. Printre ţările semnatare se numără şi România!
Acum, în 2021, pe 20 noiembrie, se împlinesc 76 de ani de la începutul acelui vast şi cuprinzător Proces de la Nurnber.
Se pare, însă, că actualii conducători ai ţărilor lumii, cu mici excepţii, omit acel Raport şi emit Hotărâri ce încurajează Discriminarea şi Segregarea în rândul cetăţenilor, totul în numele unui virus care nici până acum nu a fost izolat de marii cercetători în ale medicinei!
Este dezolant ca, în 2021, oamenii să fie trataţi cu atâta sălbăticie, brutalitate pentru simplu motiv că nu vor să se lase injectaţi cu nişte seruri experimentale sau că nu se lasă testaţi pe bani lor.
Culmea e că acele teste impuse sunt cele care dau cele mai eronate rezultate în privinţa infectării organismului, dar iată că ele sunt în continuare folosite abuziv asupra populaţiei. Este un fel de revoltă împotriva oamenilor sănătoşi, care se bazează pe sistemul lor imunitar natural!
Se încurajează suspiciunea faţ de boală! Aşa ceva este condamnabil şi nu mai trebuie permis a se mai continua în stilul ăsta. Oamenii nu mai sunt lăsaţi să aibă acces la teatru, la spectacole, la competiţii sportive decât dacă fac dovada injectării sau a testării, ceea ce este de condamnat. Aşa ceva se cheamă Discriminare pe motive medicale, Segregare, fapte ce sunt infracţiuni în România şi nu numai. De altfel, nu există nicio Lege în România prin care să se spună în ce condiiţii pot avea acces oamenii în acele locuri. Nu există o Lege care să permită unora să facă o selecţie a populaţiei pe criterii medicale!
Din contră, aşa ceva nu este permis şi, dacă nu e permis este ilegal, deci infracţiune. Nu se pot limita drepturi şi libertăţi cetăţeneşti prin Hotărări de Guvern sau Ordine de ministru. Numai o Lege organică, votată de Parlament, poate să facă asta. Respectaţi Constituţia!

Contribuabilii sunt discrimnaţi şi segregaţi la meciurile de handbal din Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti!
Recent, pe Facebook, a apărut un anunţ de la un club de handbal feminin din Prahova, prin care oamenii sunt anunţaţi că trebuie să respecte nişte condiţii pentru a avea voie în sala de sport, la meciurile echipei! Bineînţeles că se referă la celebrele condiţii medicale: vaccinare, testare şi dovada că ai trecut prin „boala secolului”.
Dar dacă oamenii au avut boala şi s-au tratat acasă, cum să facă ei dovada că au trecut prin aşa ceva? Vedeţi, ce lipsă de logică au când aplică acele condiţii!
Ceea ce este şi mai interesant este că echipa este susţinută de autorităţile judeţene (bani publici) iar sala de sport este întreţinută tot cu bani publici. Aşadar, plătitorii de taxe şi impozite, contribuabilii, sunt disciminaţi şi segregaţi pe banii lor!
Pentru asta plăteşte prahoveanul, ploieşteanul taxe şi impozite? Pentru a li se impune nişte condiţii aberante atunci când vrea să vină să îşi susţină echipa favorită? Păi ce, suntem în lagăr aici?
Taxe şi impozite plătesc şi cei ce se supun efecturăii actelor medicale dar şi cei care nu permit aşa ceva, nu doar prima categorie. Sunt în jur de 80% care nu au dorit să fie injectaţi cu serurile aflate în testare. Ce ar fi ca doar cei 20% să vă plătească taxele şi impozitele?

Iată cum arată acel comunicat: „Astfel, accesul presei și al spectatorilor se va face în urmatoarele condiții, cu prezentarea documentelor doveditoare: - Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare - Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore - Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 - Minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv Vă așteptăm sa le susținem împreună pe jucatoarele noastre!”
Vedeţi, ne şi aşteaptă cu drag! Ce texte!
Accesul persoanelor trebuie să se facă ţinându-se cont de prevederile Constituţionale şi ale Drepturilor Omului. Aşadar, decizia de a nu permite accesul decât a unora, pe bază de nişte acte medicale, constituie ABUZ, DISCRIMINARE ŞI SEGREGARE! Totul se face pentru a-i determina pe oameni să accepte înţeparea, mai ales că testele acelea sunt costisitoare şi nu şi le permite oricine.
Presiunea asta asupra populaţiei trebuie să înceteze odată pentru totdeauna şi să dovedim că suntem oamenii Lui Dumnezeu, nu altceva!