Ultima editie tiparita in format pdf

Pe 18 septembrie, primul târg de handmade și yard din Ploieşti

Publicat pe 2021-09-16 14:12:09Mihail Marinescu

Sâmbătă, 18 septembrie, la Ploieşti, soseşte Târgul de bunătăţi şi dichisuri, organizându-se, astfel, primul târg de handmade și yard sale din Ploiești: Re.CREATIV.
Ploieştenii vor avea posibilitatea să cunoască artiști care creează minunate bijuterii, cosmetice naturale, aranjamente florale, îmbrăcăminte, unice sau în serii limitate, iar în zona „yardsale” vor întâlni tot spirite creative, dar care se despart de lucrurile dragi lor, urmând să fie cumpărate, reinventate și refolosite de persoane căutătoare de comori vestimentare, care au curaj și atitudine. Târgul se desfăşoară pe terasa Restaurantului Berbec, de la Hotel Central.
În cadrul evenimentului se poate participa și la atelierul de pictură - Clothes Color Run- susținut de artista Luminița Daniela Boboc, care va avea loc între orele 11.0 și 13.00, tot pentru a încuraja refolosirea și găsirea de soluții pentru obiecte vestimentare care pot fi readuse la viață, în locul aruncării și cumpărării unora noi. Vizitatorii vor putea picta, sub îndrumarea artistei, orice obiect potrivit pe care şi-l doresc reînfrumusețat, care poate fi din material textil, piele sau orice alt material, având la dispoziție tot ceea ce au nevoie - ustensile și culori speciale – și, mai ales, experiența și creativitatea artistei.
Spre sfârșitul zilei, ploieştenii se pot relaxa cu muzică live, moment susținut de Alexandra Izabel Terțea, la pianul aflat în Blues Cafe, al aceluiași Hotel Central, unde, ca și pe terasa unde va avea loc evenimentul, veți putea bea o cafea, o limonadă sau un pahar cu vin, vă veți putea reaminti gustul de altădată al unei amandine, ca de pe vremuri, ba chiar puteți lua prânzul sau cina.