Ultima editie tiparita in format pdf

De ce ar avea nevoie IGSU de sute de ofiţeri şi mii de soldaţi profesionişti? De ce nu se angajează cadre medicale?

Publicat pe 2021-09-03 11:57:57Mihail Marinescu

„... va fi o premieră când o să avem această categorie de personal în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență”, spune Raed Arafat

Atenţie, români!

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) pare că doreşte să își face propria „armată”, mai exact una sanitară! Recent, binecunoscutul Raed Arafat a reuşit să îi convingă Guvernul (nici nu credem că a fost prea greu) să aprobe ca în cadrul instituţiei pe care o conduce să fie angajaţi sute de ofiţeri şi mii de soldaţi gradaţi şi, atenţie, să fie şi profesionişti!
„Hotărârea de guvern, care vine în urma unui memorandum care a fost aprobat în Guvern, aduce 8.546 de posturi noi la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, din care 121 de posturi de ofițeri, 25 de maiștri militari și subofițeri și 8.400 de soldați și gradați profesioniști, care va fi o premieră când o să avem această categorie de personal în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și care va reprezenta o pondere importantă în cadrul Inspectoratului”, spuse Arafat!
Atenţie, oameni buni, la nunaţă: „... va fi o premieră când o să avem această categorie de personal în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență”!
Pentru ce şi pentru cine ar fi nevoie de o astfel de „armată” într-o instituţie care este menită să ajute oamenii? Se anunţă cumva vreo invazie de nave extraterestre sau care e treaba?
Dacă eşti medic, atunci trebuie să te lupţi pentru a angaja cadre medicale, nu soldaţi profesionişti!