Ultima editie tiparita in format pdf

PSD Prahova, critici la nivel local și național

Publicat pe 2021-09-03 14:04:57Daniel Lazăr

Filiala Prahova a Partidului Social Democrat a criticat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, activitatea Guvernului, despre care senatorul Radu Oprea a spus că "trebuie să plece", dar și a conducerii administrației municipiului Ploiești și a Consiliului Județean Prahova. 
Dacă fostul șef al administrației județene, Bogdan Toader (președintele PSD Prahova), s-a arătat contrariat de modul de atribuire a banilor către localități din județ "doar cu conducere liberală", Radu Oprea a cerut conducerii Primăriei Ploiești să aloce rapid fonduri pentru punerea în funcțiune a compartimentului de radio-terapie de la Spitalul Municipal, pentru că "foarte mulți ploieșteni și prahoveni au nevoie de acesta".
Și subiectul legat de cesionarea mărcilor echipei de fotbal Petrolul Ploiești a fost criticat de către consilierul local George Botez, acesta susținând că "ar fi păcat ca spiritul Petrolul să dispară". 
În ceea ce privește criza din coaliția de guvernare, social-democrații prahoveni sunt de părere că "actualul Guvern și-a dovedit incapacitatea de a gestiona problemele țării și trebuie să plece. Vom depune o moțiune de cenzură atunci când suntem siguri că ea va trece".