Ultima editie tiparita in format pdf

„Lăsaţi copiii să respire la şcoală!”

Publicat pe 2021-09-01 13:23:19Mihail Marinescu

Sute de părinţi au protestat, în faţa sediului Ministerului Educaţiei, cerând guvernanţilor să nu vaccineze copii, să fie desfiinţate centrele de vaccinare din şcoli, să nu mai existe obligativitatea purtării măştilor în şcoală.

A fost semnat şi un Memoriu dedicat principalelor instituţii ale Statului

Câteva sute de oameni, părinţi, s-au strâns ieri, 31 august, în faţa sediului Ministerului Educaţiei pentru a protesta împotriva deciziilor luate de ministrul Sorin Cîmpeanu asupra elevilor ce se vor întoarce, pe 13 septembrie, la şcoală.
Părinţii îi cer ministrului, cer gruvernanţilor să înceteze în a-i mai obliga pe elevi să poarte mască în sălile de curs, să nu vaccineze copiii, să nu facă presiuni pe copii pentru a se vaccina cu serurile experimentale şi să nu îi transfome pe cadrele didactice în propagandişti vaccinişti.
De altfel, la protest s-au strâns semnături, în iniţiativa doamnei Angela Negrotă (o bine cunoscută luptătoare civică pentru respectarea drepturilor omului) împotriva măsurilor preconizate de Minsiterul Educaţiei. Memoriul este adresat Ministerului Educației, Ministerului Sănătății, Guvernului României, Președinției și tuturor celorlalte instituții ale Statului Român.
La scurt timp după ce lumea a început să ocupe spaţiul din faţa Ministerului Educaţiei, Sporin Cîmpeanu avea să plece grăbit din sediul ministerului, deşi oamenii au cerut o audienţă la dânsul! Nici nu a dorit să comunice cu părinţii ce protestau. Da, păi ştie să vorbească numai la microfoanele televiziunilor şi să bage frica în oameni cu mesaje alarmiste!