Ultima editie tiparita in format pdf

Redaţi elevilor Sala de sport!

Publicat pe 2021-08-27 16:20:32Mihail Marinescu

Sala de sport „Octavian Belu” a fost concepută pentru sport şi trebuie redată activităţii sportive, nu să fie în continuare centru de injectare cu serurilor experimentale. Chiar nu se găseşte o cameră pe undeva în care să se desfăşoare acest act medical?

Unde vor mai efectua elevii orele de sport pe timp friguros?

De la începutul anului, sala de sport ce aparţine Colegiului Naţional „Al.I Cuza” nu mai este rezervată sportului şi a fost transformată în centru de vaccinare, unde oameni în halate albe înţeapă populaţia cu seruri aflate în teste până în decembrie 2023!
Se apropie un un nou an şcolar şi bineînţeles că elevii vor trebui să aibă şi ore de sport.
Ei bine, unde vor practica elevii sportul pe timp ploios şi pe timp friguros? În sala de clasă, pe holurile colegiului? Şi Sala de sport? Că doar poartă numele mareului antrenor de gimnastică, Octavian Belu. Poate că se are în vedere a se schimba şi numele sălii dacă tot s-a schimbat profilul acelei săli. Ce, este imposibil? Cine ştie ce idei îi mai vin unuia sau altuia!
Sala de sport a fost concepută pentru sport şi trebuie redată activităţii sportive, nu să fie în continuare centru de injectare cu serurilor experimentale. Este inadmisibil să faci un act medical ce necesită foarte multă igienă într-o sală de sport!
Este nevoie de un spaţiu steril, igienizat, decontaminat, nu aşa oricum şi oriunde. Dar, au vaccinat ei şi prin parcări, în plin praf urban, ceea ce este şi mai grav. Nu mai se ţine cont de nicio regulă de igienă atunci când este vorba despre înţepare, în schimb există pretenţia ca populaţia să respecte „măsurile” guvenamentale, plus cele de discriminare!