Ultima editie tiparita in format pdf

Handbal masculin: Băieţii de la CSM Ploieşti, în pregătiri pentru reluarea campionatului

Publicat pe 2016-01-14 11:57:03Mihail Marinescu

Handbaliştii de la CSM Ploieşti s-au reunit, la începutul anului, la Sala Sporturilor Olimpia, efectuând un antrenament în aer liber, în parcul de lângă sală. Acea zi a coincis cu prima din această iarnă în care Ploieştiul a avut parte de zăpadă, astfel că antrenamentul a fost unul mai deosebit. Sub comanda lui Ion Nicolae şi Dragoş Dobrescu, handbaliştii au efectuat alergări, sprinturi, fiind prezenţi toţi cei 17 componenţi actuali ai lotului, pe care se va şi miza până la finalul sezonului, în condiţiile în care perioada de transferări a fost una extrem de scurtă, între turul şi returul campionatului, la sfârşitul lunii noiembrie.

Echipa se pregăteşte cu minuţiozitate pentru Cupa României, dar şi meciurile care mai sunt de jucat din sezonul regulat, după care urmează play-off-ul. În perioada de pregătire se are în vedere şi participarea la două turnee amicale, existând o invitaţie din partea formaţiei din Seria B a Diviziei A, HCM Sighişoara.

Pentru echipa ploieşteană, primul meci oficial din 2016 va avea loc pe 31 ianuarie, în deplasare, cu Steaua Bucureşti, partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei României.

Lotul prezent la reunire: Răzvan Szopka, Cristian Antonaru, Daniel Rotaru (portari) - George Stăncioiu, Alexandru Farcaş, Marius Mihoci, Alexandru Tărîţă, Bogdan Năstase, Bogdan Botezatu, Emilian Turcu, Cosmin Capotă, Claudiu Dediu, Victor Hoinaru, Dorin Dragnea, Andrei Hodorogea, Răzvan Farcaş, Narcis Zamfir (jucători de câmp).