Ultima editie tiparita in format pdf

Ploieștenii au făcut scor cu Dacia Unirea Brăila 4-0(2-0)

Publicat pe 2021-08-30 10:30:51Ionut Mitoiu

Petrolul continuă seria bună și a câștigat cu 4-0 în fața Brăilei, fiind acum pe poziția a treia în clasament. Toate golurile au fost marcate de același jucător, Sory Ibrahim Diarra (în minutele 28, 29, 47, 90+2). Partida a fost controlată de la un capăt la altul de "lupi", ei înscriind patru goluri și ratând multe alte oportunități avute pe parcursul meciului. Jocul a început furtunos, cu Petrolul in prim-plan și cu Diarra "marcatorul de serviciu". Dar până să înceapă să înscrie în poarta oaspeților, Diarra a avut trei mari ocazii de gol, la cea din minutul 23, trimițând în transversală!
Min.28, 1-0. O centrare bună îl găsește în careul mic pe Diarra și acesta marchează cu siguranță. 
Min.29, 2-0. Diarra primește o pasă de la Bratu și apoi înscrie din mijlocul careului. Până la pauză ploieștenii mai au o bună oportunitate, dar șutul lui Seto este respins in extremis de portarul brăilean. 
Și după pauză de vestiar scenariul este același, cu atacuri permanente ale petroliștilor la poarta oaspeților și cu marcarea altor două goluri. 
Min.47, 3-0. Țicu centrează excelent în fața porții și același Diarra nu iartă, marcând fără probleme. Oaspeții au avut și ei o fază mai periculoasă, dar rezolvată de portarul Avram, undeva prin minutul 61. 
Atât, altceva nimic! Pe final de meci se înscrie și golul patru. 
Min. 90+2, 4-0. Din nou o centrare bună a lui Constantinescu în fața porții și Diarra e găsit pentru a marca ultimul gol al meciului. Trebuie spus răspicat că "jucătorul meciului" a fost, de departe, Sory Ibrahim Diarra. Nici fanii și nici el numai vor uita acest joc, unul cu realizări excelente. 
 Petrolul e pe un drum bun și se află momentan pe poziția a treia în clasament și dorește să mențină acest ritm victorios in partidele viitoare. 
Petrolul:Avram--Parvulescu, Huja, Manolache, Țicu--Seto, Cebotaru(71-Chindriș)--Bratu(71-Constlantinescu), Tucaliuc, Șaim Tudor(71-Măzărache)--Diarra. Antrenor:Nicolae Constantin. 
Brăila: Andrei--Pătlăgică, Ciobanu, Stănculescu, Șandru--Robu(46-Petrache), Apostol(66-Apostolache), Stănescu, Cocirlă(66-Priboi)--Petre, Răducan(46-Taciuc). Antrenor:Florentin Petre. 
Cartonașe galbene:Bratu(56), Măzărache(89)/Andrei(37), Petrache(86). 
Au arbitrat: Sergiu Mavriche(Bacău)--Ionus Erchian(Medgidia) și Marian Carson(Constanța). Observatori: Lucian Cârjă(Constanța) și Gheorghe Mihalache(Buzău).