Ultima editie tiparita in format pdf

Ministra de la Sănătate doreşte ca elevii şi profesorii să arate precum chirurgii!

Publicat pe 2021-08-26 14:18:47Mihail Marinescu

Ea spune că o să interzică utilizarea măştilor textile în şcoli şi o să permită folosirea doar a măştilor de uz medical! Ce parodie! Părinţi, acceptaţi aşa ceva?

Mai indicat este, oameni buni, să consumaţi Tinctură de Propolis decât să purtaţi masca aia pe faţă

Ministra de la Sănătate, Ioana Mihăilă, face ce face şi mai inventează nişte ordine ciudate. Recent, aceasta a declarat că măștile textile vor fi interzise în școli și universități, fiind înlocuite de măști de uz medical! Dar de ce? Bineînţeles că nu s-a adus niciun argument logic sau să se spună că s-a făcut vreun studiu din care să reiasă că măştile textile ar fi mai proaste decât celelalte.
Ioana Mihăilă nu a precizat şi din ce bani vor fi asigurate aceste măști mai scumpe pentru familiile cu mulți copii sau în cele cu venituri mici. Păi ce, o interesează?
Ei nu au fost în stare să elimine de pe piaţă acele măşti despre care ANPC a declarat anul trecut că sunt neconforme, dar iată că acum s-au trezit să le elimine pe cele confecţionate din material textil! Ciudat!
Ce interese sunt pentru a obliga oamenii să poarte doar un anumit tip de mască? Mai sunt în stocuri şi trebuie să se vândă? Sau care e problema?
Oricum, Statul nu are voie să oblige cetăţenii să îşi acopere căile respiratorii, pentru că este dreptul omului să respire oxigen, să se asigure organismului un circuit firesc al respiraţiei.
După cum probabil s-a observat, prin acele măşti textile se mai putea respira, cât de cât, însă prin măştile de uz medical nu prea oferi organismului o oxigenare corectă.
Aceste măşti de uz medical trebuie schimbate la 30 de minute, că aşa recomandă producătorul!
Păi câte măşti trebuie să aibă un elev/ profesor la şcoală timp de o zi? Câţi bani se cheltuie pe aşa ceva?
Vedeţi, cum unora ale convine această situaţie, cu Starea de alertă? Ehe!

Un articol recent din New York Magazine a menționat un studiu pe scară largă realizat de CDC în mai 2021. Studiul, care a fost efectuat pe unul dintre cele mai ample eșantioane folosite vreodată în domeniul științei, acoperind peste 90.000 de elevi din toate instituțiile de învățământ americane, a concluzionat că politicile de mascare în școli nu au nici un beneficiu în prevenirea transmiterii COVID-19, relevă The Daily Veracity, sursă citată de activenews.ro.
Da, sunt multe studii făcute din care a rezultat că măştile nu te protejează mai de nimic şi sunt inutile, mai ales în faţa viruşilor, şi că scade puterea sistemului imunitar al celui care le poartă.
Ce să mai aducem vorba despre condensul, despre umiditatea ce se creează la nivelul căilor respiratorii atunci când ai masca aia pe faţă!
Credeţi că este sănătos, pentru organism, ca omul să îşi introducă în corp transpiraţia şi dioxidul de carbon ce este eliminat din organism prin expiraţie? Nu, nu este absolut un lucru bun.
Dacă măştile sunt atât de lăudate, de către cei care ne conduc, atunci de ce mai există acum covid?
Prevenţia este cea mai bună şi accesibilă cale ce trebuie urmată. Aici intră în discuţie folosirea de diverse suplimente alimentare, cum ar fi Tinctura de Propolis.
Ia uitaţi ce face acest produs: întărește sistemul imunitar, ucide unele bacterii și unele virusuri, tratează răcelile și gripele, protejează căile respiratorii, dezinfectează zona bucală, tratează afecțiunile gastro-intestinale.
Bineînţeles că mai sunt şi spray-urile nazale şi orale antibacteriene, dar şi vitamine şi minerale şi tot ce poate asigura un sistem imunitar eficient. Ce alegeţi?