Ultima editie tiparita in format pdf

5 troleibuze electrice noi la Ploiești

Publicat pe 2021-08-13 12:57:19Daniel Lazăr

Primăria Municipiului Ploiești, prin S.C. Transport Călători Express S.A., va pune în circulație încă 5 troleibuze noi, care vor circula începând de vineri, 13 august 2021, pe traseele 202 și 44. Troleibuzele au o lungime de circa 12 m fiecare și au o capacitate de minim 70 de pasageri, din care 30 de locuri pe scaune. 
Acestea sunt dotate cu sistem de informare a pasagerilor, cu tracking GPS și anunțarea stației următoare, sistem de climatizare, sistem de supraveghere video, sistem automat de taxare, computer gestiune management trafic, display pentru anunțuri și reclame, validatoare.
Prin înnoirea parcului auto al operatorului local de transport public, municipalitatea ploieșteană asigură o reducere a emisiilor de carbon și a poluării fonice, precum și o creștere a gradului de confort pentru transportul urban, prin asigurarea de condiții superioare de călătorie (vehicule moderne, cu podea joasă, 100% electrice cu zero emisii, mai rapide, mai puțin zgomotoase, cu facilități STI – sisteme tehnice inteligente).