Ultima editie tiparita in format pdf

Şcoala se transformă, dar nu în bine!

Publicat pe 2021-08-24 13:55:30Mihail Marinescu

Educaţia, moralitatea, par să fie de domeniul trecutului în Şcoala românească. Cu ce sunt înlocuite? Cu frica de ceva, cu supunerea imediată faţă de „măsuri sanitare” impuse de... sus, cu suspiciuni faţă de colegii de clasă în ce priveşte starea de sănătate, cu dezmăţ, cu pornografie!

Asta nu mai este Şcoală!

Ştiu, oare, guvernanţii, câte cazuri de depresii au fost înregistrate în rândul copiilor începând de anul trecut, odată cu introducerea restricţiilor?

Şcoala tinde să fie schimbată radical de noul val „progresist” ce este impus şi în România, deşi Constituţia ţării spune cu totul altceva. Dar cine mai ţine cont de Constituţie? Nici măcar cei care au jurat că o vor respecta nu o respectă!
Şcoala nu mai este acea instituţie în care copiii se formează ca oameni, în care educaţia, moralitatea, învăţarea istoriei poporului, a geografiei, sportul să fie priorităţi.
Acum, Şcoala devine mediul în care te învaţă să ai frică, temeri faţă de colegi în ce priveşte starea lor de sănătate, să te protejezi până la ridicol de un virus ce încă nu a fost izolat, să te supui ordinelor guvernanţilor (indiferent cât de aberante ar fi acele ordine), te învaţă să nu mai socializezi aşa cum o făceai până în urmă cu un an şi ceva.
Se doreşte a se introduce în capul copiilor doctrine şi ideologii de „gen” şi să li se vorbească despre plăcerea mângâierii propriului corp încă de la cele mai fragede vârste! Asta mai se poate numi „educaţie”? În niciun caz! Ăsta se cheamă dezmăţ, defrâu şi multă lipsă de moralitate.
Se limitează orele de educaţie fizică, de geografie, de biologie şi se introduc, în programa şcolară, lucruri care ar trebui să li se pună bulina roşie, ca atenţionare că aşa ceva este interzis celor sub 18 ani! Incredibil!
Incredibil cum de părinţii şi cadele didactice acceptă aşa ceva! Despre sindicate, nu are rost să mai aducem vorba, că ele par a nu mai exista decât ca decor în acest tablou sumbru al „noului”!
Ştiu, oare, guvernanţii, câte cazuri de depresii au fost înregistrate în rândul copiilor începând de anul trecut, odată cu introducerea restricţiilor? Oare le pasă de aşa ceva?
Din păcate, unii visează să facă din Şcoală mediul prielnic pentru a se continua experimentele medicale umane cu acele vaccinuri apărute pe repede înainte pentru a se încerca oprirea răspândirii „noului coronavirus”. Ce oprire, ce limitare a răspândirii, că iată că cifrele cu „cazuri” cresc odată cu creştera numărului vaccinaţilor! Dacă se vede aşa ceva, de ce se mai continuă experimentul?
Păi ăsta trebuie să fie rolul Şcolii, să fie centru de vaccinare experimentală? Horror!
Nu aţi aflat că experimentele medicale direct pe oameni sunt interzise?
Voi, directorii de şcoli care acceptaţi ca şcoala unde sunteţi directori să devină centru de vaccinare, nu ştiţi chestiunea asta? Poate veţi afla, cât de curând!