Ultima editie tiparita in format pdf

Discriminare după Discriminare, în Educaţie

Publicat pe 2021-08-24 12:59:12Mihail Marinescu

Se urmăreşte ca doar elevii ce acceptă vaccinarea (experimentală) să beneficieze de şcoala faţă în faţă dacă vor exista „cazuri” de covid în clasă! Dar dacă cel „pozitiv” este deja vaccinat, pe cine mai păstraţi în clasă?

S-a descoperit actul medical pentru care, dacă îl faci, primeşti bani, nu numai mici şi bere! 100 de lei pentru profesorii care acceptă „imunizarea” cu serurile experimentale. Din punct de vedere juridic, cu ce avem de aface?

A apărut Petiţie împotriva discriminării elevilor

Cu cât se apropie mai mult momentul când elevii vor reintra în şcoală, cu atât apar fel de fel de idei bizare în ce priveşte măsurile „pandemice”, luate de către cei ce conduc destinele învăţământului şi sănătăţii româneşti. Incredibil, dar adevărat!
Ministrul Educaţiei a lansat ideea ca în cazul în care într-o clasă apar „cazuri” de covid, atunci copiii nevaccinaţi să fie închişi în case, să facă şcoala online, iar cei vaccinaţi pot să meargă în continuare la şcoală! Măi domnule ministru, dar dacă cel depistat pozitiv este deja vaccinat, ce te faci? Pe cine mai trimiteţi acasă?
Acest gen de măsuri, doamnelor şi domnilor, par a nu avea niciun fundament medical, ele, măsurile, fiind aplicate doar pentru ca oamenii să accepte vaccinul care, să nu uităm, este experimental! Adică să înţelegem că este o faptă rea dacă oamenii au imunitate naturală?
În primul rând, învăţământul trebuie să fie garantat de către Stat şi să aibă acces toţi la învăţământ, că aşa prevede Constituţia României.
În al doilea rând, nu poţi să ordoni ca doar cei care au acceptat să facă un anumit act medical experimental au dreptul de a merge la şcoală, că asta înseamnă Discriminare, Segregare, Constrângere! Legile sunt clare în acest sens.
Cei care comit astfel de fapte pot să fie acuzaţi de abuz de putere, pe lângă discriminare, segregare, constrângere.
În al treilea rând, în toate ţările în care rata de vaccinare a trecut de 50%, cele mai numeroase cazuri de covid sunt din rândul celor vaccinaţi, în proporţie de peste 80%! Deci, despre ce vorbim?
Persoanele vaccinate se pot îmbolnăvi şi transmite boala (gripa) ca şi cei nevaccinaţi, poate mai rău decât atât, că ei nu se mai pot baza pe sistem imunitar natural. Asta o spun studiile, făcute de experţi, cercetători.
A, să nu uităm şi de „stimulentele” financiare pentru cei care acceptă să se vaccineze cu serurile experimentale. Cică profesorii care se vaccinează şi părinţii ai căror copii se vaccinează vor încasa 100 de lei! Adică, dacă accepţi să devi cobai, vei obiţine 100 de lei, riscându-ţi sănătatea în cazul unor eventuale efecte secundare grave! De la nişte mici şi bere, hai că s-a făcut un oaresce progres! Bătaie de joc!
De ce nu e este mai bună imunitatea naturală decât cea chimicală? Vorbim în contextul în care mai toţi am trecut prin boală şi am căpătat imunitate. De ce nu se pune preţ şi pe tratament medicamentos? Că doar lumea ştie că unele medicamente dovedite că vindecă de covid au fost interzise a se utiliza!

"Stop discriminării asupra elevilor din cauza covid-19" - Petiţie
Referitor la noile măsuri „fluturate” în spaţiul public de domnul ministru al Educaţiei, în mediul virtual au apărut imediat reacţii de respingere categorică a acestei idei, de a se face şcoală fizică doar cu cei vaccinaţi experimental.
Mai mult decât atât, a apărut şi o Petiţie concepută de senator Rodica Boancă, Petiţie intitulată „Stop discriminării asupra elevilor din cauza vaccinării covid-19”.
În expunerea Petiţiei, senator Rodica Boancă declară: Dragi români, de câteva luni, de la introducerea vaccinului Covid-19, asupra populației României se exercită o presiune imensă pentru vaccinare, deși studiile clinice nu s-au încheiat și nu se cunosc efectele adverse pe termen lung în ceea ce privește vaccinul Covid-19. În acest context, se constată apariția unor constrângeri de vaccinare și asupra copiilor care, mai nou, vor fi segregați în școli în funcție de semnul vaccinării! Astfel, dacă într-o clasă apar cazuri Covid-19, copiii nevaccinați sunt închiși în case, iar cei vaccinați pot merge la școală în continuare, fără a se ține cont că poate se îmbolnăvesc dintre cei vaccinați. Dat fiind faptul că, și vaccinat poți face boala și o poți răspândi, această discriminare este doar pentru a forța părinții să recurgă la vaccinare!”, precizează senator Rodica Boancă.
Dacă doriţi să semnaţi Petiţia: https://www.petitieonline.com/stop_discriminrii_asupra_elevilor_din_cauza_vaccinrii_covid-19?fbclid=IwAR2ef5wtL04bFyAJg-GuQO0Ydqya8yAdPePTiu1LzH4hn--G5uB4QsdBgzc.