Ultima editie tiparita in format pdf

Joc consistent și 3 puncte în clasament. Petrolul-AFK Csikszereda 2-0(2-0)

Publicat pe 2021-08-19 12:04:30Ionut Mitoiu

Petrolul obține al doilea succes din trei meciuri jucate până acum, în fața unei echipe care în sezonul trecut a evoluat în play-off. Victoria petroliștilor a fost decisă după primele 12 minute de la startul meciului! Cele două goluri au fost marcate de Diarra(5) și de Vajushi(12, pen.). Echipa oaspete s-a prezentat la acest joc fără câțiva titulari, nereușind să obțină nimic pe "Ilie Oană". Să spunem că startul meciului a rezolvat și rezultatul final, pentru că "lupii" au înscris foarte repede două goluri. Min.5, 1-0. Măzărache are o acțiune rapidă pe flancul stâng, după care centrează în fața porții și Diarra fructifică cu siguranță. Min.12, 2-0.Tot Măzărache este și la originea celui de-al doilea gol. El a fost faultat în careu de Bor, obținând un penalty transformat de Vajushi. 
Partea a doua a jocului a fost mai echilibrată ca prima, iar pentru ultimele 20 de minute ploieștenii au evoluat cu un om în minus. Pârvulescu a fost eliminat după două cartonașe galbene. Dar și așa, ciucanii n-au reușit mare lucru. Petrolul e acum pe locul șase cu șase puncte și va juca etapa viitoare în deplasare cu Viitorul Tg.Jiu, duminică, de la ora 12,00. Apoi, săptămâna viitoare sunt programate două jocuri. Miercuri, 25 august, ora 17,30, cu CSO Plopeni in Cupa României și sâmbătă, 28 august, cu Dacia Unirea Brăila, în etapa a cincea. 
 Petrolul-AFK Csikszereda 2-0(2-0) 
Spectatori: 2000. Marcatori: Diarra(5), Vajushi(12, pen.) 
Petrolul: Avram-Parvulescu, Huja, Meijers, Țicu(cpt.)-Seto, Cebotaru--Constantinescu(77-Bratu), Măzărache(46-Nițescu), Vajushi(74-Olaru)--Diarra. Antrenor: Nae Constantin. 
Csikszereda: Gyenge-Takacs, Kelemen, Vereguț, Bor--Kocacs, Szondi(46-Ivanovici)-Bara(89-Rotar), Peter, Rodrigo-Meszaros(63-Casiadi). Antrenor:Valentin Suciu. 
Cartonașe galbene: Pârvulescu(57, 71)/Kelemen(79). A
u arbitrat: Sorin Costreie(Buftea)-George Florin Neacșu(Câmpulung Muscel) și Stelian Slabu(Brașov). Observatori: George Constantinescu (Slatina) și Laurențiu Vărgatu (Brăila).