Ultima editie tiparita in format pdf

Şcoala trebuie să rămână Şcoală, nu locul în care unii fac experimente medicale pe copii! Părinţi, ce faceţi?

Publicat pe 2021-08-19 12:06:24Mihail Marinescu

Gheorghiţă şi Cîmpeanu doresc să înfiinţeze centre de vaccinare pentru copii, în şcoli, cu „cadouri” pentru părinţi! Aşa ceva...!

A rămas mai puţin de o lună până la începutul unui nou an şcolar. Faţă de anul trecut, de data aceasta autorităţile centrale sunt decise ca şcoala să se facă faţă în faţă, adică elevii să vină la şcoală, nu să se mai stea pe online, chiar dacă populaţia era ameninţată cu „valul IV” pentru la toamnă încă din prima lună de vară!
Dar de ce, aşa dintr-o dată, nu le mai place unora online şi vor „faţă în faţă”? Păi, dând un pic timpul înapoi putem deduce ce se urmăreşte, de fapt.
Colonelul de Armată, Gheorghiţă – cel însărcinat să se ocupe de înţeparea populaţiei, inclusiv a copiilor!, dar şi ministrul Educaţiei, Cîmpeanu, au lansat public ideea ca în şcoli să existe centre de vaccinare pentru elevi! Şi mai mult decât atât se vorbeşte despre oferirea de stimulente pentru părinţii care îşi lasă copiii la vaccinare! De fapt, se dorea ca aceste stimulente să fie date copiilor, dar această faptă intra la corupere de minori pentru scopuri medicale, ceea ce era o infracţiune foarte gravă. Totuşi, oferirea de stimulente, fie şi numai adulţilor, tot pentru un scop medical experimental (vaccinurile fiind experimentale, că poate aţi uitat acest aspect) oare cum se cheamă?
După ce au ocupat săli de sport din curţile şcolilor pentru a le face centre de înţepare, acum s-a tăbărât pe unităţile şcolare! Ciudat este şi faptul că, de ceva ani, în trei sferturi din şcoli, nu mai există cabinete medicale şi nimeni, dintre cei perindaţi la Ministerul Educaţiei şi la Ministerul Sănătăţii nu a schiţat vreun gest pentru rezolvarea problemei.
Dar, acum, ce să vezi, se fac centre de vaccinare în şcoli! Când este vorba de înţepare, totul pare foarte uşor de rezolvat!
Acesta este scopul Şcolii, să devină bază de efectuare a experimentelor medicale pe copii? Asta nu e bine!
Poate nu ştiaţi, dar experimentele medicale pe oameni sunt interzise, decizia fiind luată cu ocazia proceselor de la Nurnberg, după încheierea celui de-al doilea Război Mondial, înţelegere cimentată într-un Tratat, în care şi România este semnatară.
De atunci şi până acum, nimeni nu a mai îndrăznit să facă astfel de experimente pe oameni la o scară atât de mare.
Ce avem acum?