Ultima editie tiparita in format pdf

15 elevi de nota 10 din Ploiești, premiați de Consiliul Local

Publicat pe 2021-08-09 11:21:28Daniel Lazăr

Primăria Municipiului Ploiești a premiat 15 elevi ploieșteni care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021. Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a acordat aceste premii în plenul Consiliului Local Ploiești, reunit în ședință ordinară. 
 Efortul și rezultatele deosebite ale celor 15 elevi de nota 10 au fost apreciate și aplaudate de reprezentanții municipalității și de către consilierii locali ploieșteni. Elevilor le-au fost oferite flori și premii în valoare totală de 15.000 lei.
Cu acest prilej, au fost acordate Diplome de Excelență doamnei profesor Carmen Argeșeanu, director al Colegiului Național “Nichita Stănescu” Ploiești, pentru rezultatele de excepție obținute de elevii acestei unități de învățământ, cu o rată a promovabilității de 100% la examenul de bacalaureat 2021, precum și domnului profesor Gabriel Țaga, director al Colegiului Național “Mihai Viteazul” Ploiești, pentru rezultatele de excepție obținute de elevii acestei unități de învățământ, prin obținerea a cinci note de 10 la Evaluarea națională 2021, situând, astfel, această unitate școlară ploieșteană pe primul loc la nivel național.