Ultima editie tiparita in format pdf

A început „bătălia” pentru titularizare!

Publicat pe 2021-07-21 11:20:07Mihail Marinescu

Miercuri, 21 iulie, se defăşoară proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2021, cunoscut sub denumirea de Concurs de Titularizare.
Proba a început la ora 9:00 şi se susţine în patru centre de concurs aflate în municipiul Ploiești, la Colegiul Naţional „Ion Luca Caragiale”, la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul, Colegiul „Spiru Haret” şi la Şcoala Gimnazială „Radu Stanian”.
Pentru susținerea acestei probe s-au înscris 1081 de candidați, dintre care 186 provin din promoția curentă. Sunt scoase la concurs 1.189 de coduri, însemnând în jur de 1.000 de norme didactice.
Numărul posturilor titularizabile, adică a celor care sunt cu contract pe perioadă nedeterminată, este de 160, cele mai multe din ţară!
Rezultatele vor fi afişate pe 27 iulie, iar cei nemulţumiţi de note vor putea depune contestaţii pe 27 şi pe 28 iulie. Rezultatele finale se vor afişa pe 3 august.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).