Ultima editie tiparita in format pdf

O femeie a căzut, ca secerată, într-o staţie de tramvai din Ploieşti! La un... pas de tragedie!

Publicat pe 2021-07-21 12:25:50Mihail Marinescu

Momente groaznice întâmplate azi, 19 iulie, în Ploieşti, în staţia de tramvai de pe strada George Coşbuc, caz ce putea să se termine dramatic.
Liniştea dimineţii avea să fie înlocuită de ţipete de oameni speriaţi de ce se întâmpla chiar sub privirile lor. O femeie în vârstă de peste 60 de ani a căzut, ca secerată, pe caldarâm în timp ce aştepta în staţia în staţia de tramvai.
Imediat, un bărbat a pus mâna pe telefonul mobil şi a apelat Serviciul de Ambulanţă. După câteva minute, femeia respectivă şi-a revenit, asta şi datorită promtitudinii de care au dat dovadă cei din jurul ei stropind-o cu apă pe faţă şi poziţionând-o pe o parte, după care a fost aşezată pe banca din staţia de tramvai. A fost şi noroc, pentru că se putea lovi, în căzătură, cu capul de asfalt, de bordură şi vă daţi seama ce putea urma. Dumnezeu i-a dat femeii şansa să rămână în această lume.
Până să vină ambulanţa, fiind martori la ce se întâmplase, am intrat în farmacia din imediata apropiere şi am rugat frumos ca cineva din farmacie să îi administreze ceva femeii, eventual vitamine şi minerale. Imediat, o domnişoară farmacistă i-a oferit femeii calciu efervesccent şi erau semne că totul reintra în normal. Ni s-a spus ccă femeia suferea de epilepsie şi au mai avut astfel de situaţii.
Într-adevăr, femeia respectivă ne-a declarat că suferea de acea boală cruntă, însă, în astfel de situaţii, nu este indicat să ieşi neînsoţită pe stradă, asta în condiţiile în care ai la cine să apelezi.
După aproximativ zece minute a venit şi ambulanţa, iar femeia a fost transportată la Spital, pentru investigaţii medicale.
De remarcat spiritul civic al oamenilor, care au sărit imediat să ajute acea persoană ce avea nevoie de ajutor.
Da, se pare că ploieştenii nu au uitat de sentimentele umane!
Doamne ajută!