Ultima editie tiparita in format pdf

În Ploieşti, printre „munţi” de gunoaie!

Publicat pe 2021-07-21 13:28:33Mihail Marinescu

Sunt cam peste tot, însă se pare că sunt unele străzi ce au... centre tradiţionale ce sunt transformate în locuri de depozitare a gunoiului.
Parcă am asista la o expoziţie de gunoaie pe domeniul public! Pe bune! Se dau şi premii?
Pe străzile "Elena Doamna", "Nicolae Titulescu parcă e concurs între cine aruncă mai multe resturi de mobilier şi pungi cu gunoi pe trotuare. Incredibil!
Pe Strada Rareş Vodă, la ghena de gunoi, greu vin muncitorii specializaţi să ridice gunoiul, iar după ce se întâmplă să fie tomberoanele golite tot mai vin unii cetăţeni să îşi lase pungile cu gunoiul menajer lângă tomberoane, că îi doare undeva să-şi întindă braţul şi să pună gunoiul acolo unde trebuie pus, în tomberon! Ce comoditate, domnule!
Am dat, într-o postare anterioră, un sfat autorităţilor care au datoria să se ocupe şi de găsirea de soluţii pentru problemele legate de gunoi, anume să apeleze la indivizii care murdăresc zidurile clădirilor cu tot felul de semne şi desene aberante.
Da, domnilor!
Dacă tot au energia necesară de a mâzgălii pereţii clădirilor, atunci vor avea cu siguranţă şi energie pentru a ridica gunoiul din Ploieşti!
E bine aşa?