Ultima editie tiparita in format pdf

Peste tot, în Ploieşti, întâlneşti aşa ceva!

Publicat pe 2021-07-16 11:48:06Mihail Marinescu

Ce credeţi, ar fi bine ca cei care se ocupă să mâzgălească faţadele clădirilor să fie puşi, ca pedeapsă, să strângă gunoiul din oraş?

Uitaţi-vă şi dumneavoastră, oameni buni, ce aspect urât poate să aibă Ploieştiul din cauza acestor mâzgăleli de pe faţadele multor clădiri din oraş!
Parcă ne-am afla undeva la periferie sau într-un loc unde civilizaţia nu a ajuns.
Asta nu e artă, nu e graffiti! E pur şi simplu mâzgăleală, făcută mai mult în bătaie de joc!
Ce o fi în capul ăstora de se cred „artişti” şi dau cu vopsea pe clădiri? Dar autorităţile ce măsuri iau pentru ca aceste „desene” să nu mai apară pe faţada clădirilor?
Uitaţi o sugestie! Măi oameni ai ordinii publice, puneţi mâna pe aceşti indivizi care dau cu... pensula pe ziduri şi să îi predaţi autorităţilor locale pentru a-i pune la muncă în folosul comunităţii!
Cel mai bine este să fie puşi să strângă gunoiul din oraş! Hm! Că oricum Ploieştiul nu duce nici el lipsă de gunoaie.
Dacă cei care se ocupau până mai ieri de strânsul gunoiului nu mai sunt... doriţi sau dacă este criză de personal care să strângă gunoiul, atunci iată că se poate găsi material uman şi foarte muncitor chiar, că vedem cât spor au ăştia de se ocupă de mâzglituri!
Nu ar fi rău să se rezerve un spaţiu din oraş unde „artiştii” în mâzgălituri să îşi consume energia pe nişte pereţi expuşi expre pentru asta, să existe locuri în care să se facă special graffiti-uri și desene.