Ultima editie tiparita in format pdf

Semnal de alarmă tras şi de Dr. Adina Alberts: „Opriți injectarea!”

Publicat pe 2021-07-06 14:42:13Mihail Marinescu

„Ineficiența, reacțiile adverse uneori atât de brutale plus riscul ca, datorită campaniei de injectare, virusul să sufere mutații agresive trebuie să ne pună în expectativă...”, afirmă cunoscuta doctoriţă pe pagina sa de Facebook

Binecunoscută pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume, mai ales în această perioadă „epidemiologică”, Dr. Adina Alberts atage atenţia, pe pagina sa de Facebook, asupra pericolului pe care îl reprezintă continuarea vaccinării de „imunizare” a populaţiei împotriva covid-19.

Iată ce scrie doamna Dr. Adina Alberts:
„Ieri (5 iulie) s-au înregistrat aproape 500 de noi cazuri de infectări în Israel....Și UN DECES. 50% dintre cei nou infectați sunt persoane injectate cu schema completă, cel puțin 14 dintre aceștia fiind în stare gravă. Trist, dar „prorocirile” mele se adeveresc... .
Ne asumăm degeaba riscul acestor injectări...
De la mutațiile Delta, Kappa la Epsilon, Tau sau Omega nu este decât un pas mic.
Fără injectare, aceste mutații slăbesc virusul care își pierde tăria și devine inofensiv.
Opriți injectarea!
Ineficiența, reacțiile adverse uneori atât de brutale plus riscul ca, datorită campaniei de injectare, virusul să sufere mutații agresive trebuie să ne pună în expectativă... Mă aude cineva acolo sus?!? Florin Cîţu, Ioana Mihăilă!”, scrie Dr. Adina Alberts. (https://www.facebook.com/dradinaalberts).

De altfel, mai multe persoane din domeniul medical, unele chiar laureate cu premiul Nobel pentru medicină, dar chiar şi cel care a creeat proteina Spike, proteină pusă într-un vaccin denumit „salvator”, precum şi fostul vicepreşedinte al Pfizer au tras semnale de alarmă cu privire la faptul că vaccinarea ar trebui stopată, pentru că această nouă tehnologie nu a fost destul de testată clinic şi că vaccinurile ar putea să creeze mutaţii în organismele oamenilor vaccinaţi, dând variante de virus.
Se observă că în ţările unde vaccinarea este avansată au apărut deja fel de fel de variante de virus, de „tulpini” care, teoretic, nu ar trebui să îngrijoreze, din punct de vedere medical, după cum afirmă anumiţi specialişti, dar care oferă unora condiţii pentru a veni din nou cu restricţii dure asupra populaţiei, de parcă oamenii ar fi de vină pentru că au fost îndrumaţi spre vaccinare (a se vedea „campaniile” şi „maratoanele” de vaccinare) şi că se uzează, prin unele locuri, şi de constrângeri, de ameninţări, de şantaj! Şi încă ceva foarte important de ştiut. Anume că vaccinurile acestea sunt singurele produse farmaceutice pentru care firmele producătoare nu îşi asumă niciun risc şi nu sunt trase la răspundere penală atunci când apar efecte secundare grave!
Totodată, atunci când se fac anumite studii asupra medicamentelor (ori se ştie că şi aceste vaccinuri sunt experimentale) se alege un grup care să fie injectat cu vaccinul respectiv şi un alt grup care să fie injectat cu Placebo, cum, de altfel, este specificat şi în prospectul unui anumit vaccin!