Ultima editie tiparita in format pdf

Parlamentul European a decis că şi bărbaţii pot să nască!

Publicat pe 2021-06-28 11:42:51Mihail Marinescu

De când această instituţie are competenţa de a decide cine să nască şi să se pună împotriva Lui Dumnezeu?

Prin adoptarea Raportului Matic se loveşte şi în Creştinism, în tot ce a lăsat Dumnezeu pe Pământ!

De când este Lumea şi Pământul, femeia este cea care a primit darul de a naşte prunci. De ce vor ăştia să întoarcă lumea cu dosul în sus?

Incredibil până unde poate să meargă nesimţirea şi ura faţă de lumea creştină! Parlamentul European a adoptat, ieri, 24 iunie, raportul Matic, un document care prevede printre altele, că și bărbații pot naște, dar şi că avortul este un drept fundamental al omului!
Documentul aparţine unui socialist croat şi a fost votat cu 378 de voturi „pentru”, 255 „împotrivă” și 42 de abțineri.
Singurii europarlamentari români care votat în favoarea acestui document au fost cei de la USR PLUS. Vă miră?
Este vorba despre Dacian Cioloș, Vlad Botoș, Vlad Gheorghe, Alin Mituță, Nicu Ștefănuță, Ramona Strugariu și Dragoș Tudorache. Este o batjocură adusă umanităţii.
Printre alte aberaţii din document, cea mai idioată este cea prin care se doreşte că şi barbaţii să rămână gravizi şi să nască prunci! Aşa ceva...!
În primul rând, Parlamentul European, ca instituţie, îşi depăşeşte atribuţiunile, neavând dreptul de a decide cine să nască şi cine nu în contextul în care, de când e lumea şi pământul, femeia este cea care dă naştere copiilor. În al doilea rând, este o lovitură dată Creştinismului.
Dumnezeu este Cel ce a făcut ca femeia, în speţă, Eva, să rămână însărcinată, să nască şi să devină mamă. Să decizi tu, ca om, că nu e bine aşa, este ca şi cum te-ai pune de-a curmezişul omenirii şi a decide că Dumnezeu nu a făcut bine ce a făcut! Raportul vorbește de bărbații transgen care nasc, adică persoane care sunt biologic femei, dar pe care această legislație și altele obligă statele să-i recunoască drept bărbați.
După ce s-a votat, tot în Parlamentul European, că omul se poate hrănii şi cu viermi, insecte şi alte vietăţi târâtoare, acum aceeaşi instituţie globalistă vine cu o altă aberaţie, Raportul Matic! De asemenea, acest document votat de Parlamentul European vizează şi predarea sexului în şcoli, pentru copii aflaţi la vârste foarte fragede!

„Raportul este de un radicalism marxisto-sexist fără precedent”, spune europarlamentarul C. Terheş Europarlamentarul PNȚCD. Cristian Terheș, scria pe pagina sa de facebook faptul că „Raportul Matic, scris de un socialist croat, este, însă, atât de extremist încât efectiv nu ai ce compromis să faci pe el. Când spui că avortul este un drept fundamental al omului, ce ai putea negocia?
Când spui că bărbăţii pot naşte copii şi „trebuie să beneficieze de măsuri privind sarcina şi naşterea fără discriminare pe baza identităţii lor de gen”, ce negocieri mai poţi face?
Când se spune că statele membre trebuie să elimine din legi prevederile ce recunosc personalului medical dreptul la libertatea de conştiinţă, în baza căreia pot refuza să facă ori să participe la avort, ce ai putea negocia?
Corneliu Coposu a spus ccă „negociem orice, dar nu negociem principii/valori”. Or, când vine vorba despre dreptul fundamental la viaţă, dreptul părinţilor de a-şi creşte şi educa copiii, dreptul la libertatea de conştiinţă, aici nu ai ce negocieri/compromisuri să faci.
Raportul privește situația drepturilor sexuale şi reproductive din UE, din perspectiva sănătății femeii şi este de un radicalism marxisto-sexist fără precedent”, spune europarlamentarul Constantin Terheş.

Ce cuprinde Raportul Matic, printre altele
- Considerarea avortului ca „drept fundamental al omului”. Prin urmare, dreptul de a pruncucide are întâietate in fata dreptului la viață a copilului nenăscut. Oricine va vorbi contra acestui „drept fundamental” sau a altor asemenea pseudo-drepturi, cum ar fi preotii si pastorii, vor suferi rigorile legii.
- Impunerea educației sexuale obligatorii în scoli, ba încă şi la cei care nu sunt la şcoală, din frageda pruncie. Această educație sexuală va cuprinde ideologia de gen şi tot ce e asociat cu aceasta.
- Eliminarea dreptului la libertatea de conștiință a doctorilor şi personalului medical, în baza căruia aceștia nu fac proceduri medicale (ex. avort) care le încalcă conștiința. Din moment ce avortul este socotit a fi un drept fundamental, un medic sau personal medical nu poate, pe motiv că-i încalcă lui conștiința, să oprească o altă persoană să se bucure de un drept fundamental (să facă avort).
De reţinut faptul că raportul încalcă Tratatele UE, care prevăd ca domeniul sănătății este exclusiv de competenţa statelor membre.