Ultima editie tiparita in format pdf

Părinţi! Nu vă lăsaţi discriminaţi la festivităţile de premiere organizate de şcoli!

Publicat pe 2021-06-07 11:00:36Mihail Marinescu

Art. 30 din Constituţia României interzice incitarea la discriminare și la separatism!

Cereţi conducerilor şcolilor să vă arate Legea care vă interzice să participaţi la festivităţi! Nu există decât nişte hotărâri de la guvern, dar acestea nu ţin loc de Lege când este vorba despre drepturi şi libertăţi. Limitarea drepturilor şi libertăţilor nu se poate face decât prin Lege organică, în Parlament, nu prin Hotărâri de Guvern sau Ordonanţe de Urgenţă, dar nici prin decizii ale vreunui Comitet pentru Situaţii de Urgenţă! Să fie clar!

Avocat Gheorghe Piperea: „Acționați, ulterior, în justiție (inclusiv cea penală) conducerile respectivelor instituții publice pentru daune morale, discriminare și abuz”!

Încep să apară tot mai multe semnale cum că, în şcoli, s-ar organiza festivităţile de premiere de sfârşit de an şcolar punându-se condiţii, restricţii, părinţilor elevilor.
Mai exact, elevul poate să fie însoţit, la festivitate, de un părinte numai dacă este vaccinat contra covidului sau dacă are test negativ!
Ei bine, dragi părinţi, stimaţi concetăţeni, trebuie să ştiţi din capul locului că ceea ce vi se cere reprezintă un grav ABUZ, o gravă DISCRIMINARE pe motive medicale, fapte ce intră sub incedenţa legii penale.
Se observă clar că autorităţile fac tot posibilul să îi atragă pe cât mai mulţi oameni să se „vaccineze” prin oferirea de diverse facilităţi pentru cei care se supun acestui experiment genetic numit „vaccinare”!
Trebuie să conştientizaţi, români, că aveţi tot dreptul din lume pentru avea accesul, fie şi la o festivitate în şcoală, în mod liber, asta pentru că LIBERTATEA este ceva cu care te naşti, nu trebuie să fie condiţionată de nimeni pe acest Pământ.
Cereţi conducerilor şcolilor să vă arate Legea care vă interzice să participaţi la festivităţi! Nu există decât nişte hotărâri de la guvern, dar acestea nu ţin loc de Lege când este vorba despre drepturi şi libertăţi.
Limitarea drepturilor şi libertăţilor nu se poate face decât prin Lege organică, în Parlament, nu prin Hotărâri de Guvern sau Ordonanţe de Urgenţă, dar nici prin decizii ale vreunui Comitet pentru Situaţii de Urgenţă! Să fie clar!
Art. 30 din Constituţia României interzice incitarea la discriminare și la separatism! Da, informaţi-vă, oameni buni, şi luaţi atitudine în faţa celor care vă încalcă drepturile. Nu mai staţi cu capul plecat! Nu mai fiţi resemnaţi, că cei care acum vă discriminează este posibil să vină cu şi mai multe abuzuri asupra voastră în viitor.
Avocatul Gheorghe Piperea are o postare foarte interesantă pe pagina sa de Facebook, adresându-se părinţilor, dar nu numai lor, ce sunt discriminţi la festivităţile din şcoli.

Iată ce scrie cunoscutul avocat: „Nu este legal ca grădinițele/școlile/liceele să vă interzică accesul la cel mai frumos eveniment al copilului vostru pe motiv că nu sunteți vaccinați, așa cum nu este legal ca job-ul să vă fie condiționat de proba vaccinării sau a testului bi-săptâmânal care să „probeze” că nu sunteți infectați, și așa cum nu sunt legale concertele, spectacolele de teatru și festivalurile doar pentru vaccinați; nu este vorba doar de discriminare, ci chiar de abuz în serviciu penal, întrucât vaccinarea (încă) nu este obligatorie în România, și nici certificatul de vaccinare. Nu există o metodă rapidă de a opri în justiție acest abuz; dacă nu există o majoritate consistentă de părinți care să boicoteze festivitatea și cu condiția SĂ NU AVEȚI SIMPTOME DE BOALĂ INFECȚIOASĂ, mergeți la festivitate, asumați-vă riscul unei amenzi (pe care o puteți contesta, ulterior, în justiție) și faceți ca americanii - shame & blame pe paginile de socializare sau pe live. Acționați, ulterior, în justiție (inclusiv cea penală) conducerile respectivelor instituții publice pentru daune morale, discriminare și abuz”, recomandă Piperea. Tot referitor la capitolul discriminare, celebrul avocat mai spune: „Discriminarea pozitivă a unora este, indirect, discriminare negativă a restului. Potrivit art. 14 din CEDO, exercitarea drepturilor și libertăților recunoscute de Convenție trebuie să fie asigurată fără nicio deosebire bazată, în special, pe sex, rasă, culoare, limbă, religie, opinii politice sau orice alte opinii, origine națională sau socială, apartenență la o minoritate națională, avere, naștere sau orice altă situație. Iar potrivit art. 17 CEDO, nicio dispoziție din Convenție nu poate autoriza un stat, un grup sau un individ, să desfășoare sau să îndeplinească o activitate care urmărește distrugerea drepturilor sau libertăților recunoscute de Convenție ori limitarea drepturile și libertățile fundamentale. Sub acest nou regim pandemic, libertatea nu mai este o stare inseparabilă de calitatea de persoană și de cetățean, ci devine o concesiune acordată „cetățenilor” de către puterea politică ilegitimă. Este visul de secole ale oricărui autocrat – populației trebuie să îi fie frică de puterea politică (în loc ca lucrurile să stea tocmai invers), pentru că ar putea există alte și alte restricții de acum încolo, căci crize reale sau inventate sunt mereu la îndemâna „elitelor” politico-tehnocratice”, a mai precizat avocatul Gheorghe Piperea.