Ultima editie tiparita in format pdf

A fost anulat Ordinul în numele căruia se discriminau persoanele nevaccinate!

Publicat pe 2021-06-08 14:11:26Mihail Marinescu

Veste bună pentru cei care luptă împotriva discriminării pe motive medicale. Curtea de Apel Cluj a anulat Ordinul 531/2021 ce se referea la „măsuri de relaxare” numai pentru persoanele vaccinate şi cu test negativ.
S-a considerat că respectivul ordin încalcă Legea Supremă, Constituţia României şi Drepturile omului, discriminarea fiind ilegală. Totuşi, decizia Curţii de Apel din Cluj merge către Înalta Curte de Justiţie, acolo judecătorii urmând să se pronunţe definitiv asupra anulării Ordinului 531/2021.
Este binecunoscut faptul că, de ceva vreme, se oferă acces în anumite locaţii numai pe bază de vaccinare şi testare negativă, ceea ce contravine Constituţiei României şi încalcă Drepturi şi Libertăţi cetăţeneşti.
Până şi la festivităţile de premiere de la şcoli s-a procedat cu discriminare, părinţii nevaccinaţi şi care nu au avut posibilitatea să cheltuie bani pe teste neavând posibilitatea să îşi vadă copilul/ copiii la premiere, părinţii şi bunicii fiind ţinuţi peste gard, în afara incintei şcolilor! Lacrimile din ochii acestora spuneau multe despre durerea sufleteacă impusă de restricţiile autorităţilor!