Ultima editie tiparita in format pdf

Avem imunitate de turmă! Gata cu „nebunia”!

Publicat pe 2021-05-18 14:41:49Mihail Marinescu

Singura cercetare sociologică şi medicală efectuată în România despre incidenţa covid, spune că 29% dintre respondenți au avut covid şi, astfel, ei s-au imunizat.
Să nu îi uităm nici pe cei care s-au tratat de virus acasă, fără a se înregistra undeva, ceea ce face ca procentul celor imunizaţi să fie mult mai mare.

Dintr-o cercetare sociologică și medicală privind incidența covid-19 în România, efectuată de Ok Medical şi CURS în perioada aprilie-mai 2021, reiese faptul că 29% dintre respondenți au avut covid-19 la un moment dat.
Dintre aceștia 2% au covid -19 în acest moment (perioada de efectuare a studiului) iar 27% au avut dar sunt considerați vindecați conform testelor. Reamintim faptul că este vorba despre o estimare a incidenţei cumulate la nivel naţional şi că este prima dată în ţara noastră când cineva face o asemenea cercetare.
Aşadar, doamnelor şi domnilor, ce putem deduce este faptul că mai mult de un sfert din populaţia ţării a trecut prin covid şi are imunitate naturală, asigurându-se, astfel acea imunitate de turmă despre care se tot vorbea.
Mai mult decât atât, procent de 29% se poate îmbunătăţii, pentru că sunt mulţi oameni care au avut virusul şi, ori nu au ştiut de el, neavând simptome, fie au avut simptome şi s-au tratat acasă, fără a se fi înregistrat undeva anume.
Astfel, numărul românilor care au deja imunitate la acest covid este suficient pentru a se considera aşa zisa „pandemeie” încheiată!
Orice ar spune unul sau altul, cum că „vine valul 4, valul 5” şi câte valuri mai se inventează nu mai are nicio relevanţă.
Imunitatea este imunitate şi asta basta!
Da, în fiecare an este prezentă gripa sezonieră, dar asta nu trebuie să devină motiv pentru a se speria populaţia spunându-se oamenilor că „vine valul 4 de covid”!