Ultima editie tiparita in format pdf

Ştirea deceniului: Într-un raport, Ministerul Sănătăţii recunoaşte că doar 227 de persoane au murit, cu adevărat, de covid în România!

Publicat pe 2021-05-18 13:47:52Mihail Marinescu

Aşadar, pentru ce am avut parte de atâtea şi atâtea restricţii? Pentru ce toată această nebunie?

Din datele raportate de spitale către INSP - Centrul Naţional de Statistică şi Informatică în Sănătate Publică, pentru anul calendaristic 2020 a fost raportat un număr de 26.106 decese, dintre care 227 decese cu diagnostic principal covid (!) şi respectiv 25.875 decese cu diagnostic secundar covid.
În raportul prezentat de Ministerul Sănătăţii se spune că este vorba despre un număr de 284 de spitale care au dat aceste cifre. Dintre decesele cu diagnostic principal de COVID, 225 sunt raportate de Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș și 2 de Spitalul Colentina București.

Aşadar, dragi români, întrebări:
Pentru ce ne-au pus să stăm cu măştile pe figură atâta timp?
Pentru ce unele firme au fost nevoite să sufere, să îşi închidă afacerile sau să îşi suspende activitatea o perioadă?
Pentru ce unii oamenii au rămas fără muncă?
Pentru ce am fost ţinuţi în carantină?
Pentru ce am fost ţinuţi în casă două luni?
Pentru ce grupul de comunicare strategică emitea public acele cifre înfricoşătoare?
Pentru ce au fost oameni internaţi cu forţa în spitale? (nicăieri în lumea asta nu s-a întâmplat aşa ceva, ca în România).
Pentru ce s-au făcut atâtea datorii externe?
Pentru ce oameni decedaţi au fost îngropaţi în saci, fără a avea parte de o înmormântare creştinească?
Pentru ce oamenii sunt trimişi să se vaccineze cu seruri experimentale în tot felul de campanii şi „maratoane”, mai ales în perioadă epidemiologică?
Pentru ce se fac discriminări între vaccinaţi şi nevaccinaţi?
Pentru ce au fost interzise tratamente medicamentoase ieftine?
Pentru ce am avut parte de atâtea restricţii aberante, ca distanţarea fizică, interzicerea accesului în sălile de sport, pe stadioane, în sălile de spectacole?
Pentru ce se mai continuă cu Starea de alertă?
Pentru ce toată această mascaradă?
Pentru că au murit 227 de persoane, pentru asta?
Păi, oameni buni, din cauza cancerului au murit mult mai mulţi! Gripele sezoniere au făcut mai mult victime, până în 2019, inclusiv! Nu s-au mai luat „măsuri” de genul celor din 2020-2021.
Dumnezeu să îi ierte pe cei 227 care au murit de covid, pentru care virusul chiar a fost ucigaş, dar această cifră raportată la, să spunem, 18 miliarde de oameni cât se spune că suntem în România, este foarte mică pentru a justifica măsurile ce au afectat şi afectează o întreagă ţară.