Ultima editie tiparita in format pdf

Regulamentul referitor la „adeverinţa verde”, atacat la Curtea de Justiţie a UE

Publicat pe 2021-04-29 13:47:33Mihail Marinescu

Avocatul Gheorghe Piperea: „Am de gând să atac acest regulament la CJUE, pentru încălcarea Cartei fundamentale a drepturilor omului și a principiului subsidiarității. De unul singur, desigur”.

Doar trei euparlamentari români au dovedit că nu sunt de acord cu introducerea „adeverinţei verzi” şi că au respect pentru Drepturile Omului! Doar trei europarlamentari români s-au gândit să respecte drepturile omului şi au votat pentru Amendamentul cu nr. 11, amendament ce respingea introducerea „certificatului verde”.
Este vorba despre euparlamentarii Cristian Terheș, Maria Grapini şi Tudor Ciuhodaru. În rest, toţi ceilalţi au votat împotriva Amendamentului, arătând, astfel, că sunt de acord cu „adeverinţa verde” ce urmează a deveni obligatoriu pentru persoanele ce vor să călătorească în Uniunea Europeană!
Foarte mulţi români le-au trimis mailuri europarlamentarilor, în perioada dinaintea votării Amendamentului, cerându-le să nu fie de acord cu introducerea „adeverinţei verzi”, considerându-se că acest document este unul abuziv şi care încalcă cel mai elementar drept al omului, anume dreptul la liberă circulaţie.
Omul s-a născut cu acest drept, nu trebuie să vină acum nişte politruci sau politicieni care să limiteze sau să interzică acest drept. Pentru ce există Uniunea Europeană?
Europarlamentarii se află în Parlamentul European în urma voturilor românilor şi, astfel, ei, europarlamentarii, trebuie să respecte voinţa oamenilor, nu a altora!
Pentru a face discriminare între oameni? Pentru a se condiţiona prezenţa pe teritoriul unui stat pe motive medicale? Absurd şi ilegal în acelaşi timp!
Mai rău decât atât, nu este permis a se obliga cetăţenii să se vaccineze cu ceva experimental. Este un alt abuz asupra populaţiei.
Ca urmare, avocatul Gheorghe Piperea a anunţat, pe pagina sa de Facebook, faptul că „am de gând să atac acest regulament la CJUE, pentru încălcarea Cartei fundamentale a drepturilor omului și a principiului subsidiarității. De unul singur, desigur”.
Oricum, lucrurile nu pot şi nu au cum să rămână aşa, ca acum!