Ultima editie tiparita in format pdf

Geert Vanden Bossche, virusolog şi expert în vaccinuri, aruncă în aer tot ce spune propaganda pro-vaccinare despre vaccinurile „salvatoare”!

Publicat pe 2021-04-15 13:46:43Mihail Marinescu; Sursa: alephnews.ro

"Actualul tip de vaccinuri este total inadecvat și chiar foarte periculos atunci când este folosit în campanii de vaccinare în masă în timpul unei pandemii virale", avertizează dr. Geert Vanden Bossche.

"Utilizarea vaccinurilor profilactice convenționale în campaniile de vaccinare în masă anti-Covid-19 ar trebui să fie stopată imediat", spune Vanden Bossche.

"Vaccinarea în masă transformă acum din ce în ce mai mult primitorii de vaccinuri în transmițători asimptomatici".

"Alternativele la actualele metode sunt fie lăsarea pandemiei să-și desfășoare cursul natural, fie înlocuirea actualelor vaccinuri ucigașe cu vaccinuri salvatoare de vieți".


Virusologul şi expertul în vaccinuri, Geert Vanden Bossche, care a lucrat şi pentru Bill Gates, dar care acum este independent, are câteva intervenţii publice în care dă peste cap toată propaganda pro-vaccinare ce s-a creeat în jurul SARS-COV 2.
Geert Vanden Bossche, citat de alephnews.ro, avertizează asupra riscurilor folosirii vaccinării în timpul pandemiei de Covid-19 și a adresat o scrisoare deschisă către Organizația Mondială a Sănătății, chemând la dialog și imediată intervenție toate autoritățile, oamenii de știință și experții din întreaga lume, aceasta fiind unica și cea mai importantă urgență de sănătate publică, scrie alephnews.ro.

Virusologul afirmă că actualele măsuri ce se aplică acum, inclusiv vaccinarea în timpul epidemiei, nu conduc la producerea imunităţii colective.
„Pentru ca un vaccin să funcționeze mai bine decât pandemia naturală, ar trebui să accelereze imunitatea colectivă.
Cu toate acestea, ceea ce vedem acum este exact opusul: vaccinurile nu sunt capabile să prevină răspândirea virusului de către beneficiarii acestora, care sunt expuși tulpinilor emergente extrem de infecțioase. Iar acest lucru împiedică dezvoltarea imunității colective”.
De asemenea, vaccinurile împotriva covidului cresc posibilitatea să mărească infecțiozitatea virală. „Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt vaccinuri profilactice, concepute pentru a construi imunitate înainte ca persoanele care le primesc să fie expuse la agentul patogen/virus.
Aceste vaccinuri nu sunt deloc indicate pentru administrare în timpul unei pandemii, deoarece probabilitatea ca un primitor al vaccinului să fie deja atacat de virus în timp ce nu este încă înzestrat cu un răspuns imun complet crește pe măsură ce crește presiunea exercitată de existența unor variante foarte infecțioase”, spune Geert Vanden Bossche.
Chiar dacă prima doză ne poate proteja de apariția simptomelor, „virusul poate fi în continuare capabil să se replice și să se transmită.
Exercitarea unei presiuni ridicate asupra imunității organismului fără a preveni replicarea și transmiterea virală este o rețetă perfectă pentru proliferarea unor variante virale selective”.

Interesant este şi ce afirmă despre ce se poate întâmpla în ţările în care vaccinarea este foarte avansată. „Ceea ce observăm acum este și mai îngrijorător: nici cei care au fost vaccinați complet înainte de expunerea la Covid-19 nu mai controlează replicarea și transmiterea virusului. Acest lucru se datorează faptului că acum se infectează din ce în ce mai mult cu variante mai infecțioase, a căror proteină spike este diferită de cea cuprinsă în vaccin.
Situația aceasta se poate observa în rata de infecții și de morbiditate în țările care au reușit să vaccineze până acum milioane de oameni în doar câteva săptămâni (de exemplu, Marea Britanie, Israel, SUA).
Deși aceste țări se bucură acum de scăderea ratelor de infecțiozitate, vor cunoaște o creștere abruptă de cazuri de Covid-19 în săptămânile următoare”, remarcă Vanden Boschee.
Ce spuneţi autorităţilor din România? Mai efectuaţi campanii de „conştientizare” sau de „infirmare” despre vaccinare, în care îi îndemnaţi pe oameni să se vaccineze că, nu-i aşa, „vaccinul este bun”?

Ia citiţi în continuare ce spune acest virusolog: „administrarea actuală a vaccinurilor de către autoritățile sanitare este o amenințare la adresa sănătății publice.
Situația actuală, extrem de critică, mă obligă să răspândesc acest mesaj de urgență. Amploarea fără precedent a intervenției umane în gestionarea pandemiei Covid-19 riscă să provoace o catastrofă globală fără egal. Utilizarea vaccinurilor profilactice convenționale în campaniile de vaccinare în masă anti-Covid-19 ar trebui să fie stopată imediat, spune Vanden Bossche.
Alternativele la actualele metode sunt fie lăsarea pandemiei să-și desfășoare cursul natural, fie înlocuirea actualelor vaccinuri ucigașe cu vaccinuri salvatoare de vieți.
Desigur, tipul de vaccinuri care ar fi utilizat ar fi unul complet diferit de vaccinurile convenționale prin aceea că nu ar implica agenții obișnuiți, adică celulele B și T, ci celulele NK, spune virologul.
Există dovezi științifice convingătoare că aceste celule joacă un rol cheie în eliminarea completă a Covid-19 într-un stadiu incipient al infecției la persoanele infectate și asimptomatice.
Celulele NK fac parte din sistemul nostru imunitar înnăscut și, la fel ca anticorpii naturali, sunt capabile să recunoască și să atace un spectru larg și diversificat de agenți patogeni.
Studiile arată că celulele NK sunt dotate cu capacitatea de a dobândi memorie imunologică. Educând aceste celule să recunoască și să țintească în mod durabil celulele infectate cu coronavirus, sistemul nostru imunitar ar putea fi perfect dotat pentru un atac al virusului.
Deoarece apărarea imunitară bazată pe celule NK oferă imunitate sterilizantă și permite o protecție rapidă și cu spectru larg, se poate presupune în mod just că valorificarea celulelor noastre imune înnăscute va fi singurul tip de intervenție umană disponibilă pentru a opri răspândirea periculoasă a variantelor extrem de infecțioase de Covid-19.
Vaccinurile pe bază de celule NK vor permite în primul rând imunității noastre naturale să fie mai bine pregătită (prin dezvoltarea memoriei imunologice) și vor crea imunitate colectivă (ceea ce este exact opusul a ceea ce fac vaccinurile actuale, care îi transformă progresiv pe destinatarii vaccinului în purtători asimptomatici ai virusului).
Puteţi citi aici întregul articol pe alephnews.ro.