Ultima editie tiparita in format pdf

Victorie scurtă la Reșița

Publicat pe 2021-04-05 12:41:36Ionuț Mitoiu

In faza play-out, Petrolul a început cu o victorie, impunandu-se cu 1-0, pe terenul lui CSM Reșița, singurul gol al partidei a fost marcat de către Armando Vajushi, cu zece minute înainte de final. Meciul a început cu o mare ocazie a gazdelor, dar s-a opus Avram la șutul lui Chera(6).
Apoi, petroliștii au avut și ei bune oportunități prin Buhăescu(9 și16) și Olaru(10). În minutul 34, Nini Popescu a deviat periculos o minge, dar a salvat Avram! A urmat apoi, un șut periculos al lui Țicu(37), respins de lângă bară, de către Cobrea! 
După pauză, Avram avea să apere șutul frumos al lui N.Popescu(54), după care gazdele au rămas în inferioritate numerică, Boboc fiind eliminat, după ce a luat al doilea "galben." In aceste condiții, petroliștii au presat pe final și cu zece minute înainte de final, Vajushi(80) a înscris cu un șut de la 20 de metri, lângă bara din stânga lui Cobrea, aducând astfel victoria Petrolului. 
Etapa viitoare, Petrolul va juca pe "Ilie Oană", cu Concordia Chiajna, duminică 11 aprilie, de la ora 11,00, partida fiind televizată. 
 CSM Reșița-Petrolul 0-1(0-0). 
Stadion:"Mircea Chivu"-Reșița. Fără spectatori. A marcat: Vajushi(80). 
CSM Reșița: Cobrea-Acka(82-Visnakovs), Dumitraș, Sălcianu, Sima-Breșneni(cpt.)-Chera(68-Dat), Boboc, Danci(82-Astafei), Buș-N.Popescu(62-Lungu). Antrenor: Adrian Falub. 
Petrolul: Avram-Olaru, Meijers, Huja(64-Mondragon), Țicu-Pană-Constantinescu(90+2-Boțogan), Ekollo(64-Lax), Roige(cpt)(64-Arnăutu), Vajushi-Buhăescu. Antrenor: Octavian Grigore. 
Cartonașe galbene: Boboc(35 și 59)/Olaru(69). Cartonaș roșu: Boboc(59). 
Au arbitrat: Cristian Codrea-Răzvan Ionuț Soponar (ambii-Baia Mare) și Cosmin Bojan (Tg. Mureș). 
Observatori: Horațiu Stănescu (Craiova) și Zaharia Ciev (Timișoara).