Ultima editie tiparita in format pdf

Drepturile şi libertăţile cetăţeneşti nu pot fi limitate decât prin LEGE ORGANICĂ, votată în Parlament, nu prin decizii ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi nici prin HG sau OU de către Guvern!

Publicat pe 2021-04-07 14:36:46Mihail Marinescu

În continuare, asistăm la abuzuri după abuzuri!

Ştiind că testele oferă multe rezultate fals pozitive, cum poţi să te bazezi pe ele aplicând restricţii după restricţii? Noaptea minţii!

Să fie limpede pentru toată lumea, drepturile şi libertăţile cetăţeneşti nu pot fi limitatea decât prin LEGE ORGANICĂ, votată în Parlament, în niciun caz prin HG sau OU de căte Guvern.
Cu atât mai mult, acest Comitet Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă din Prahova nu are competenţa şi nici dreptul de a restricţiona DREPTURILE ŞI LIBERTĂŢILE CETĂŢENEŞTI, că nu este o instituţie aleasă prin vot popular şi nu este nici legiferant.
De când cetăţenii din Ploieşti trebuie să se supună unor ordine venite de la acest Comitet? Ce e babilonia asta în Ploieşti? Ne întoarcem la comunism? Nu ne mai place „dreapta”?
S-au vaccinat atâţia şi atâţia oameni, că au ascultat de îndemnul autorităţilor!, au apărut tratamente medicamentoase care vindecă de viroza asta şi politrucii, împreună cu unii medici, dau pe bandă rulantă restricţii şi ordine ce restricţionează dreptul la a respira oxigen, dreptul la a circula pe drumurile publice etc! Aşa ceva...!
Oare cât se crede că mai suportă poporul asemenea umilinţe?
Nu s-a învăţat nimic din valul de proteste desfăşurate până acum?
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, prin ordinele emise, încalcă art.53 din Constituţia României, ce spune că restrângerea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti nu se poate face decât de către Parlament, prin Lege organică, votată!
De asemenea, instituţiile de forţă nu au dreptul să sancţioneze cetăţenii care nu respectă acele ordine ale CJSU Prahova pentru că, astfel, încalcă decizila nr. 457, din 25 iunie 2020, a Curţii Constituţionale, care spune că nu se pot aplica sanţiuni în baza art. 65 (h) pentru că Hotărârile de Guvern, Ordonanţele de Urgenţă sau Ordinele nu pot restrânge drepturi şi libertăţi.
Aşadar, stimaţi ploieşteni, nu aveţi niciun motiv să le respectaţi ăstora deciziile, pentru că respectivele decizii sunt neconstituţionale şi sunt şi abuzive.
Adică cei care nu respectă Constituţia (care este Legea Supremă în orice ţară) ne obligă pe noi, cetăţenii, să le respectăm ordinele care limitează drepturile omului!
Este un abuz grosolan, pentru care Instanţa trebuie să ia atitudine!
Totodată, ştim bine că testele ce arată că unii ar fi infectaţi cu covid oferă multe rezultate fals pozitive şi nu sunt teste ce dau diagnostic.
Aceasta este baza în urma căreia se decide rata de incidenţă? Oribil!
Încă un motiv pentru Instanţa Supremă de a opri mascarada asta cu testele şi a scoate în afara legii Starea de alertă, ce nu trebuie aplicată, pentru că nu este prevăzută în Constituţie!