Ultima editie tiparita in format pdf

Oficial, Petrolul va juca în play-out!

Publicat pe 2021-03-29 11:56:32Ionuț Mitoiu

Deși a câștigat ultimul meci din sezonul regular, 2-1 la Cluj, Petrolul nu a reușit să acceadă în play-off. Jocul de pe "Cluj Arena" a fost mai degrabă un derby al marilor dezamăgiri, ambele ratând calificarea în play-off! Partida a început bine pentru gazde, căci numai după un minut au obținut un penalty, ratat de Ribeiro, care a trimis pe lângă bara din dreapta lui Avram! Tot Ribeiro (15) avea să trimită un șut de la 18 metri în transversală! 
După pauză "lupii" au ieșit de la vestiare mai motivați și Silviu Pană (55) avea să deschidă scorul cu un eurogol, șutând de la jumătatea terenului peste Muțiu, ieșit din poartă! Totuși Clujul a reușit să revină în meci, prin golul lui Taub (73), care a înscris cu un șut de la 14 metri, la colțul lung.  
In prelungiri, Petrolul a obținut victoria, una după trei ani, pe terenul lui "U", după un penalty transformat in prelungiri, de către Vajushi (90+2). 
 Stadion:"Cluj Arena". Marcatori: Taub(73)/ S.Pană(55), Vajushi(90+2-pen.). U.Cluj: Muțiu-Taub, V.Dican, Luchin, Pârvulescu(70-Golan), Atska(65-Gavra), Filip(85-Ștefănescu)-Meșter(70-Ilieș), Ogbu(65-Pop), Ribeiro. Antrenor: Costel Enache. Petrolul: Avram-Olaru, Meijers, Huja, Țicu--S.Pană-Constantinescu(75-Bratu), Ekollo(80-Arnăutu), Roige(80-Mondragon), Vajushi-Buhăescu. Antrenor: Octavian Grigore. 
Au arbitrat: Ionuț Cuza (Cernica-Ilfov)-Ciprian Flori Danșa (Satu Mare) și Tunyogi Ferenz(Zalău). 
Observatori: Iulian Spătaru (Timișoara) și Cristian Petropulos (Alba Iulia). 
 Conform tragerii la sorti de astazi, Petrolul va juca in prima etapa la Resita.