Ultima editie tiparita in format pdf

Maratonul protestelor a continuat şi la Ploieşti

Publicat pe 2021-04-01 14:48:19Mihail Marinescu

Puţini, dar inimoşi!

Oamenii s-au aşezat în genunchi în faţa Catedralei şi au rostit „Tatăl nostru”

Duminică, 4 aprilie, de la ora 18:00, ploieştenii sunt chemaţi din nou în stradă să protesteze împotriva restricţiilor, abuzurilor. Oamenii cer să aibă acces la medicamentele dovedite că vindecă de covid

Maratonul protestelor declanşate împotriva restricţiilor şi a clasei politice aflate la guvernare a continuat şi ieri, 31 martie.
Toată ţara... fierbe, în marile oraşe oamenii ies cu miile pe stradă să îşi strige supărările la adresa celor care au impus restricţii după restricţii, care mai de care fără logică, fără nicio explicaţie ştiinţifică măcar.
Lumea este foarte revoltată şi pentru că „specialiştii” ăştia, de ies ei pe TV să certe românii, nu permit a se introduce în tratamente anticovid medicamentele dovedite, de alţi medici, că au o rată de vindecare de 100% a cazurilor de covid.
Se insistă pe vaccinare, de parcă am fi nişte cobai ce trebuie să le suportăm unora tratamentele experimentale!
Păi, nene „specialistule”, acele medicamente vindecă şi sunt binecunoscute, pentru că sunt folosite de zeci de ani în tratamente pentru bolile de plămâni, pe când vaccinurile astea sunt noi, apărute pe repede înainte şi nu s-au parcurs nici măcar primii paşi legali pentru teste clinice! Şi producătorul vaccinului Pfizer recunoaşte, în prospect, faptul că produsul lor a fost testat doar două luni şi că multe alte lucruri nu au fost probate, ca de exemplu comportamentul organismului uman atunci când se interacţionează cu alte medicamente sau ce se întâmplă cu limfocitele T atunci când proteina se lipeşte de celula sănătoasă. Sunt multe dubii!
Românii, însă, s-au trezit şi nu mai suportă minciunile, restricţiile, masca! Omul vrea să trăiască din nou liber, pentru că aşa e omul făcut de Dumnezeu, să aibă liberul arbitru, nu să fie dirijat ca o maşinuţă teleghidată!

Să le permitem „specialiştilor” să ne dicteze viaţa?
Dacă în alte oraşe se iese masiv în stradă, în Ploieşti, însă, parcă se... arde aşa, cu foc mic, că sunt foarte puţini cei dovedesc faptul că nu renunţă la lupta pentru drepturile lor, pentru viitorul lor.
Au fost doar 100 de persoane miercuri, la protestul din Ploieşti, organizat de Organizaţia civică „Frăţia Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Gheorghe”, asta după ce luni erau cu miile!
Să fie ploieştenii aşa de mulţumiţi de actuala situaţie economică şi medicală? Că nu are rost să ne referim la cea politică, deşi...! A, era un meci de fotbal la TV! Asta e!
Oameni buni, chiar vă place ca instituţiile de forţă să vă ameninţe, să fiţi păziţi de jandarmi, de poliţişti, să nu mai aveţi voie să ieşiţi din casă decât atunci când decid „specialiştii”? Dar ce, suntem cumva prizonieri?
Reamintim faptul că proteste sunt în multe ţări din Europa şi nu sunt de acum, ci au început din vara anului trecut.
În România a trecut ceva timp până când oamenii au îndrăznit să iasă din case şi să protesteze.
Era dubios dacă, în România, nu se ieşea deloc în stradă, că ar fi rămas singura ţară în care oamenii păreau satisfăcuţi de ceea ce se întâmplă!
Cum să nu te revolţi atunci când auzi că actualii globalişti vorbesc, la întrunirea de la Davos, despre faptul că proprietăţile oamenilor trebuie să devină un bun comun şi că istoria şi tradiţiile nu sunt importante, lumea începând de acum, odată cu ei, cu omul nou! Incredibil!

Ploieştenii, păziţi de parcă ar fi prizonieri sau puşcăriaşi! Atâtea uniforme, cum sunt după ora 21:00 în oraşul lui Caragiale, nu vedeai decât prin filme sau în documentare despre diverse zone de război de pe Glob! Aşa am ajuns?
Ploieştenii ieştiţi la proteste s-au comportat admirabil şi nu a existat niciun incident.
Şi Jandarmeria şi Poliţia merită aplauze pentru că au arătat respect pentru protestatari.
Totuşi, ştiţi voi câţi poliţişti şi câţi jandarmi sunt mobilizaţi în oraş seara, după ora 21:00? Pur şi simplu ai impresia că eşti pe undeva prin zonele de război. Oau! Girofaruri, sirene, uniforme!
Ce este, mă, aici, în Ploieşti? Este cumva lagăr? Este cumva puşcărie?
S-a constatat, de către „specialişti”, că se distruge covidul dacă sunt atâţia jandarmi pe stradă? Aceste prezenţe în stradă a atâtor uniforme nu fac altceva decât să producă un stres în plus omului şi uite aşa apare anxietatea, cea care declanşează anumite boli în organism şi contribuie la scăderea imunităţii!
Nu este bine ce se întâmplă!
Următorul protest, în Ploieşti, este anunţat pentru dumincă, 4 aprilie, cu începere de la ora 18:00, în faţa Prefecturii Prahova, la Monumentul ridicat în cinstea eroilor Revoluţiei din decembrie 1989.