Ultima editie tiparita in format pdf

Dublă tare in Liga Elitelor!

Publicat pe 2021-03-25 12:00:12Ionuț Mitoiu

Echipele de juniori "U19" și "U17" ale Petrolului au avut parte de o dublă de foc în Liga Elitelor, întâlnind formațiile similare de la FCSB. Cele două partide s-au jucat la Brazi și s-au încheiat cu același scor, 2-1 în favoarea bucureștenilor. 

 Marți, zi cu ghinion pentru juniorii "U19"! 

 Juniorii "U19" de la Petrolul au jucat foarte bine cu cei de la FCSB, deschizând scorul prin Octavian Mănescu(6), având și o bară în prima repriză și câteva mari ocazii pe parcursul părții secunde, dar până la urmă au fost învinși. Cei de la FCSB au egalat prin Ionuț Neacșu(58), pentru ca, la ultima fază a jocului, Andreas Chițoiu(90+3) să-l învingă pe portarul Petru Marinache, cu un șut de la 16 metri! 
Marius Manolache a folosit un prim "11" alcătuit din: Petru Marinache--Iulian Duță, Ad. Nicolae, Octavian Mănescu, Antonio Popa, Cristian Lisandru, Alex.Baron, Mario Bratu(cpt.), Vlad Bogdan, Radu Dumitru, Raul Bucur. 
Petrolul ocupă poziția a 8-a, iar în runda viitoare va juca tot la Brazi, cu AFC Botoșani(27 martie, ora 10,00). 

 Juniorii "U17", învinși din două penaltiuri! 

 Meciul celor de la "U17 a început de la 0-1, deoarece după zece secunde a fost dictat un penalty în favoarea oaspeților, transformat de Vlad Toma(1)! Tot cei de la FCSB aveau să mai înscrie și al doilea gol, tot din penalty, prin golul marcat de Gabriel Fulga(38). Petroliștii au redus din handicap prin "căpitanul" Alin Boțogan(75), care a profitat de o greșeală a portarului Paul Ganea. Astfel, elevii lui Gheorghe Liliac pierd în fața primei clasate. Petroliștii au început jocul cu: Andrei Jercălău-Mario Alecsandru, Vlad Balea, Ivan Pătrașcu, Daniel Andrei, Albert Dima, Lucian Iancu, Andrei Oprea, Mihnea Rădulescu, Andrei Sârbu și Alin Boțogan(cpt.). 
Petrolul"U17" se află pe poziția a patra, iar în etapa viitoare va juca la Brazi cu AFC Botoșani(27 martie, ora 12,00).