Ultima editie tiparita in format pdf

Și visul frumos...s-a spulberat!

Publicat pe 2021-03-22 11:26:36Ionuț Mitoiu

Dureros și frustrant! Să stai trei ani in Liga 2, cu condiții de Liga 1, finanțator puternic, salarii bănoase, stadion și suporteri frumoși, nu pică bine nimănui! Cu Mioveni trebuia câștigat neapărat, ca șansele pentru play-off să rămână până la ultimul fluier al ultimului joc, cel de la Cluj, cu "U". 
Meciul a fost unul anost, fără clarviziune, cu puține faze clare de gol, iar cele care au fost s-au dus pe "apa sâmbetei"! Niciun jucător n-a excelat și nimeni nu a arătat că dorește să câștige cu orice preț acest penultim meci, din sezonul regular!? Oaspeții, cu șanse la play-off, au venit mai mult să se apere. Primul lor șut pe poartă a venit în minutul 64!
Ce să mai zicem de gol, marcat din ofsaid! Era minutul 85. Blănaru, jucătorul hulit la Petrolul, a scăpat pe partea dreapta, clar în poziție de ofsaid, marcand printre picioarele lui Kitanov! 
Trist și dureros este faptul că nu în acest joc s-a pierdut calificarea și accederea în Liga1. Au fost multe meciuri, mai ales cele de acasă, când s-au risipit puncte importante în economia clasamentului! Alte comentarii, pe acest aspect, vor mai fi, dar ce folos!? Ca și la sfârșitul sezonului precedent, Petrolul va juca doar pentru palmares in ultimul joc, din sezonul regular, cel cu "U" Cluj, din deplasare! 
 Petrolul- CS Mioveni 0-1(0-0) 
 Fără spectatori. A marcat: Blănaru(85). 
Petrolul: Kitanov-Bărboianu, Meijers, Lică(79-Huja), Țicu-Pană, Moise-Roige(cpt)(46-Balint),Vajushi(79-Șaim Tudor), Constantinescu(72-Bratu)-Buhăescu(72-Arnăutu).Antrenor: Viorel Moldovan. 
CS Mioveni: Popescu-Șerbănică (79-Burnea), Iacob, R.Gheorghe(cpt), Ad.Măr-Panait(56-Coșereanu), Vereș--Rădescu(79-Oancea),Isfan(56-Șerban), Blănaru- Rusu. Antrenor: Alexandru Pelici. Cartonașe galbene: Moise(9), Șaim Tudor(90+1), Balint(90+4)/Ad.Măr(64), Blănaru(70). 
Au arbitrat: Bogdan Dumitrache(București)-Cosmin Vatamanu(București) și Alexandru Filip (Constanța). Delegat de joc:Dorinel Dincă(Călărași) 
Observator de arbitri: Bogdan Zamfirescu (Vaslui). 
Personajul meciului: Asistentul Cosmin Vătămanu (București). N-a semnalizat poziția de ofsaid a lui Blănaru, la golul ce a hotărât soarta celor trei puncte!