Ultima editie tiparita in format pdf

După 31 de ani de la Revoluţia împotriva dictaturii comuniste, în România se scandează, din nou, „Libertate!”, „Jos dictatura!”

Publicat pe 2021-03-08 14:48:06Mihail Marinescu

Pe 7 martie 2021 a fost cel mai mare protest organizat la Bucureşti împotriva legii vaccinării obligatorie şi a altor restricţii ce încalcă drepturile şi libertăţile cetăţeneşti

Mii de persoane au ţinut să participe duminică, 7 martie, la protestul organizat de anumite organizaţii civice în faţa Casei Poporului, în Parcul Izvor din Bucureşti.
Au fost oameni veniţi din mai multe zone din ţară, revoltaţi de intenţia clasei politice de a emite o lege a vaccinării, o lege prin care cetăţenii României, de toate vârstele, să fie obligate să se vaccineze atunci când „există o situaţie epidemiologică specială”!
Deşi pe la TV au ieşit anumiţi politicieni care să spună că „nu există aşa ceva. Nu este obligat omul să se vaccineze prin această lege”, populaţia nu mai are încredere în aceştia, mai ales că şi oamenii ştiu să citească şi au văzut că scrie clar, în proiectul de lege, că vaccinarea devine obligatorie atunci când „există o situaţie epidemiologică specială” şi că „programul de vaccinare se emite prin hotărâre de guvern”!
Că e, că nu e obligatorie, de ce să aibă vaccinarea o lege, mai ales că în nicio ţară din UE nu există un astfel de proiect de lege? Protestatarii spun, pe bună dreptate, că de atâtea decenii, România a funcţionat foarte bine fără o lege a vaccinării şi se întreabă „de ce am avea nevoie de o astfel de lege?”
„Ştiţi câte vaccinuri sunt obligatorii, în acest moment, în România?”, întreba cineva de la microfon. „Nici unul, spunea vorbitorul, şi atunci de ce tocmai în această perioadă se gândesc aleşii neamului să scoată o astfel de lege?”
Totodată, s-a protestat şi împotriva restricţiilor venite tot din partea politicienilor, restricţii care în loc să fie limitate sau să fie eliminate (cum se întâmplă în alte state) sunt tot mai aprige de la lună la lună. În timp ce în alte ţări se renunţă la restricţii, în România apare iar „scanariul roşu”, ceea ce e bătător la ochi!
Mulţimii prezente la protest i s-au adresat medici, profesori, preoţi, toţi acuzând, la unison, metodele dictatoriale aplicate în numele unui virus gripal. Un virus gripal ce se poate trata cu medicamente, însă acestea sunt ignorate, fiind preferat, de către autorităţi, vaccinul Pfizer!

„Jos masca!”
Reprezentanţii Asociaţiei Părinţilor au condamnat ordinul prin care copiii sunt obligaţi să poarte masca pe faţă tot timpul când sunt la şcoală, inclusiv la orele de sport susţinute în interior, în condiţiile în care în alte ţări elevii nu stau cu cârpa pe faţă.
Masca nu permite omului să respire în condiţii normale, ceea ce este foarte grav pentru sănătate, pentru că produce probleme ale sistemului respirator.
Mai mult decât atât, găurile pânzei din care sunt confecţionate măştile, sunt mult mai mari decât dimensiunea virusului.
Cineva spunea că este ca şi cum ai încerca să prinzi ţânţari cu năvodul!
Prea multe interdicţii, prea multe restricţii şi prea puţine drepturi ale omului respectate!


În România se reintorduce „scenariul roşu” în loc să se folosească tratament medicamentos pentru tratarea bolnavilor de covid! De alegeri, incidenţa pe cazuri era mult mai mare decât acum, dar nu s-a intordus nicio carantinare!

În loc să se aplice soluţii medicale pentru stârpirea covidului, cum ar fi introducerea în tratamente a Hidroxoclorochinei şi a Ivermectinei, unii ceartă populaţia şi emit ordine de restricţionare a libertăţilor cetăţeneşti, contrar Constituţiei României!
Asta e şi supărarea oamenilor veniţi la protest. Ei îi acuză pe unii politicieni şi pe unii medici că deciziile pe care le iau nu sunt pentru binele populaţiei, ci pentru binele industriei farmaceutice, mai ales că în spaţiul public au apărut informaţii despre unii medici (care sunt în prim-plan atunci când e vorba de ameninţări şi restricţionări, dar şi de îndemn la vaccinare) cum că ar fi fost „sponsorizaţi” încă din anii trecuţi de compania ce a produs aşa zisul „vaccin salvator”!

State care s-au confruntat cu cazuri multe şi grave de covid renunţă, dintr-o dată, la toate restricţiile, inclusiv la obligativitatea purtării măştilor, în schimb, în România, se reintroduce „scenariul roşu”! Din Suedia nu vine nicio „tulpină”? Nici din SUA?

Tot mai mulţi medici de prestigiu, dar şi studii internaţionale, spun că testele PCR nu sunt deloc elocvente şi nu sunt capabile să diagnosticheze pe cineva că ar avea covid. Cu toate acestea, în România, se continuă a se emite restricţii pe baza acestor teste, „fluturându-se” incidenţe după incidenţe de 3/ 1.000, deşi UE recomanda să nu se mai facă astfel de cacule la 1.000 de locuitori. Dar, cine să asculte acum de UE!
Iată, din nou, „scenariul roşu”, din nou cu restricţii de circulaţie pe timp de noapte, de parcă acest covid a devenit vârcolac şi atacă noaptea! Ce prostie!
Revolta românilor este şi mai mare cu cât în jurul României, dar şi dincolo de Oceanul Atlantic, lucrurile încep să se lămurească şi naţiunile se trezesc.
În SUA, de exemplu, de săptămâna trecută, Texasul a renunţat de tot la orice restricţie.
După Texas au urmat şi alţi guvernatori care au luat exemplul celui texan şi acum sunt încă 16 state care au dat cu masca de pământ şi au renunţat 100% la restricţii.
Aşadar, domnilor care conduceţi România, de ce nu luaţi exemplul celor din SUA?
Informaţi-vă şi aflaţi ce metode au găsit ei de au renunţat la măşti şi la alte restricţi uite aşa, dintr-o dată? Nu mai luaţi... lumină de la partenerul strategic acum? Că tot ne spuneaţi că „uite, domnule, cum e în alte ţări, că să aplicăm şi noi restricţii ca la ei. Peste tot este aşa de rău, nu numai în România”!
Uite că nu mai e „peste tot” aşa. Acum, de ce nu mai faceţi referire la „acele ţări”? Că tot vedem că apar „tulpini” după „tulpini” în România, ba că vin din Africa, ba din Anglia, ba din România chiar. Mă, dar din Suedia nu vă vine nicio „tulpină”? Sau din SUA! Cum se face că cei de acolo nu se jelesc aşa ca voi? Sunt pe altă Planetă, sunt în altă dimensiune sau care e problema?

„Veniţi în număr cât mai mare la Biserică în noaptea de Înviere!”

Preoţii prezenţi la protest s-au adresat mulţimii spunându-le că vor lupta pentru ca Biserica să nu mai fie închisă de Paşte aşa cum a fost anul trecut, când credincioşilor li s-au interzis a se ruga în Casa Domnului de Sfintele Sărbători de Paşte.
„Veniţi în număr cât mai mare la Biserică, în noaptea de Înviere, să luaţi Lumina Sfântă şi datorită ei să devenim puternici şi să ne apărăm libertatea dată de Dumnezeu pe Pământ”!, spune un preot ce se adresa mulţimii prezente în faţa Casei Poporului.
Chiar dacă această clasă politică nu decide închiderea din nou a Bisericilor, au politicienii alt „truc”, anume să nu permită circulaţia pe drumurile publice după ora 22:00 sau 23:00, ceea ce echivalează cu nepermitera accesului la Biserică la ora 24:00! Aşa au procedat şi pentru noaptea de revelion!
Totuşi, dacă Executivul aplică această regulă, ea este ilegală!
Este neconstituţional să limitezi tu, guvern, libertăţile omului prin HG sau OUG!
Aşa ceva nu se poate face decât prin Lege organică, domnilor politicieni, indiferent că faceţi referire la vreo situaţie epidemiologică.
Avocatul Poporului, dar şi Curtea Constituţională ar trerbui să se pronunţe clar în ce priveşte aceste abuzuri.
Până la Tribunalul Internaţional, despre care se spune că o să apară în curând şi în care vor fi judecaţi toţi cei care au îngrădit drepturile omului în această perioadă epidemiologică, lucrurile trebuie să fie decise aici, în ţară, pe cale juridică, dacă altfel nu se poate.