Ultima editie tiparita in format pdf

Atleţii de la CSS Ploieşti, campioni ai României la juniori 3

Publicat pe 2021-03-16 12:39:38Mihail Marinescu

În zilele de 13 și 14 martie, Sala de atletism din orașul lui Bacovia (Bacău) a găzduit Finala Campionatului Național de Atletism rezervat juniorilor 3 (copii născuţi în 2006 -2007). La concurs au participat peste 300 de sportivi din întreaga țară.
Ca să nu se lase mai prejos decât colegii lor de la alte categorii de vârstă, atleții categoria juniori 3 de la CSS Ploiești, pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei, au reușit, în componența Gabriel Boboc – Andrei Zincă – Luca Moisoiu – Eduard Gogonea, să obțină în proba de ștafetă 4 x 400 m, medaliile de aur și, cu timpul de 4.02.07 sec., să intre în posesia titlului și tricourilor de campioni ai României!
De menționat şi faptul că atleții juniori pregătiți de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei au reușit să câștige, în acest început de an, la Campionatele naționale desfășurate în sală, titlurile de campioni ai României în proba de ștafetă 4 x 400 m, la categoriile Tineret, Juniori 1, juniori 2 Juniori 3, iar la categoria Seniori, au reușit cu juniorii să obțină titlul de vicecampioni ai României.
În zilele de 25 şi 26 martie urmează și Campionatele Naționale pentru Copii, la categoriile 1și 2 și, dacă DSP –ul nu amână întrecerile, micuții atleți de la CSS Ploiești cu siguranță vor mai aduce în visteria clubului alte medalii naționale!