Ultima editie tiparita in format pdf

Al doilea Tribunal Nuremberg?

Publicat pe 2021-02-23 14:09:41Mihail Marinescu; Surse: oficialmedia.com; newsnet.fr

Mii de avocaţi pregătesc acţiuni juridice internaţionale împotriva responsabililor care au produs daune economice şi civile prin impunerea de resticţii şi protocoale în numele situaţiei epidemiologice covid-19 şi împotriva celor care au produs teroare în rândul populaţiei prin lansarea de informaţii cu caracter înspăimântător despre efectele virusului asupra organismului uman

O coaliție juridică internațională, formată din mii de avocaţi din întreaga lume, pregăteşte un al doilea Tribunal de la Nürnberg.
Din acest grup fac parte şi medici, antropologi, psihologi, sociologi și filosofi a căror probitate academică este incontestabilă. Acţiunile juridice sunt îndreptate împotriva celor care au impus restricţii în numele Covid-19 şi care, cu această ocazie, au produs daune materiale economiilor ţărilor şi daune civile cauzate de manipularea și protocoalele false de testare, vizat fiind Forumul de la Davos.
Această echipă de avocaţi îl are în frunte pe avocatul americano-german, Reiner Fuellmich, cele care a reuşit să condamne şi să câştige procese împotriva unui gigant auto şi a unei bănci germane.
Cunoscutul avocat român, Gheorghe Piperea, anunţă şi salută, pe pagina sa de Facebook, această acţiune juridică de amploare şi spune că încearcă să se înscie în grupul de avocaţi pentru acţiuni juridice de acest gen şi pe teritoriul României.
Potrivit lui Reiner Fuellmich, „toate fraudele din partea companiilor germane sunt nimica-toată în comparație cu daunele pe care le-a cauzat și continuă să le provoace criza Covid-19. Această criză Covid-19 trebuie redenumită „Scandalul Covid-19” și toți cei responsabili trebuie să fie urmăriți penal pentru daune civile cauzate de manipularea și protocoalele false de testare”, spune Fuellmich, citat de oficialmedia.com.
O comisie de anchetă Covid-19 a fost deschisă la inițiativa unui grup de avocați germani, cu scopul de a iniția o acțiune colectivă la nivel internațional folosind dreptul anglo-saxon.
Reiner Fuellmich declară că „audierile a o sută de oameni de știință, medici, economiști, juriști de renume internațional, care au fost desfășurate de comisia de anchetă din Berlin asupra afacerii Covid-19 încă din 7 octombrie 2020, au arătat cu o probabilitate apropiată de certitudine că scandalul Covid-19 nu a fost în niciun moment o problemă de sănătate.
Era vorba mai degrabă de cimentarea puterii – nelegitimă, prin transferul bogăției populațiilor către membrii clicii de la Davos, prin distrugerea, printre altele, a micilor întreprinzători și în special a întreprinderilor mijlocii”, spune Dr. Rainer Fuellmich în comunicarea de pe 15 februarie (http://newsnet.fr/185724).
Acesta a mai declarat că „am văzut ceea ce s-a confirmat din nou și din nou: pericolul virusului este cam același cu cel al gripei sezoniere, indiferent dacă este vorba de un virus nou (fabricat integral sau parțial) sau orice virus cu care avem de-a face pur și simplu. Această gripă a fost denumită „pandemie Covid-19”. Între timp, testele PCR ale lui Drosten nu sunt nici măcar capabile să ne spună nimic despre infecțiile contagioase. Pentru a înrăutăți lucrurile, daunele economice și de sănătate cauzate de măsurile anticovid au fost devastatoare, astfel încât este necesar să vorbim despre un nivel istoric, unic, de distrugere”, afirmă Fuellmich.
Reiner Fuellmich s-a referit şi la noile vaccinuri, spunând că „populația lumii a fost folosită drept cobai pentru aceste seruri experimentale. Pentru a scufunda populația în panică, au fost introduse măsuri de izolare periculoase și dăunătoare (conform OMS), măsuri de purtare obligatorie, inutilă și periculoasă a măștii și, de asemenea, distanțarea socială, inutilă și contraproductivă. Populația era astfel „pregătită” pentru injecțare”, consideră Fuellmich.